„Gero vakaro šou“: naujos vedėjos debiutas ir J. Jankevičiaus atvirumas | kl.lt

„GERO VAKARO ŠOU“: NAUJOS VEDĖJOS DEBIUTAS IR J. JANKEVIČIAUS ATVIRUMAS

  • 4

„Tu juokauji!?! Sveikinu! Neįtikėtina! Cha, tai man liks Dijora“, – kolegą J. Jankevičių, prasitarusį apie būsimą tevystę, pasveikino ir iškart šmaikščiai pajuokavo  Mindaugas Stasiulis.

 

Naujo TV3 sezono pirma „Gero vakaro šou“ laida žada žiūrovus džiuginti ir stebinti naujienomis bei netikėtumais.

Laidos vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis pristatys žaviąją kolegę Dijorą Petrikonytę, J. Jankevičius pasidalins itin asmeniškomis džiugiomis naujienomis, o studijos svečiai broliai Lavrinovičiai linksmins žiūrovus savo pokštais.

Laidos vedėjams Justinui ir Mindaugui besišnekučiuojant apie prabėgusią vasarą, Justinas neslėpdamas džiaugsmo pasidalino savo naujienomis.

„Pirmai šeimai jau papasakojau, o dabar noriu ir kitai šeimai, t.y. žiūrovams, pasakyti, kad mes su Greta netrukus papildysime tautiečių gretas. Aš būsiu tėtis!“, – šypsodamasis kalbėjo jis.

„Tu juokauji!?! Sveikinu! Neįtikėtina! Cha, tai man liks Dijora“, – kolegą pasveikino ir iškart šmaikščiai pajuokavo  Mindaugas Stasiulis.

Džiugią nuotaiką studijoje viso vakaro metu palaikė ir svečiai – humoro nestokojantys ir žodžio kišenėje neieškantys broliai Kšyštof ir Darjuš Lavrinovičiai. Jie studijoje viešėjo ne atsitiktinai.  Pirma „Gero vakaro šou“ laida skirta didžiausiai dabartinei aktualijai – krepšinio čempionatui.

Laidos vedėjams paklausus, kaip broliai laikosi, šie atsakė: „Labai gerai laikomės, taip gerai, kad net krepšinio nėra kada žaist. Tai kai nebežaidžiam rinktinėje, tai chebra pagaliau normaliai žaist pradėjo“, – juokavo prie didelių ir reikšmingų Lietuvos pergalių prisidėję krepšininkai.

TV žiūrovų lauks tikra krepšinio įdomybių fiesta. Broliai Lavrinovičiai ne tik kalbės apie krepšinį, aptars kolegų krepšininkų metimų techniką, dalinsis savo prognozėmis lietuviams čempionate, bet pristatys savo pirmąjį vlogą apie krepšinį ir čia pat studijoje išbandys krepšinio komentuotojų vaidmenį, negana to dar varžysis su Justinu netradicinėje tritaškių metimo rungtyje. Kuris iš jų vis tik taiklesnis?

„Gero vakaro šou“ – šiandien 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • „Gero vakaro šou“: naujos vedėjos debiutas ir J. Jankevičiaus atvirumas
  • „Gero vakaro šou“: naujos vedėjos debiutas ir J. Jankevičiaus atvirumas
  • „Gero vakaro šou“: naujos vedėjos debiutas ir J. Jankevičiaus atvirumas
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ugnė Rokiškis

Rengiesi kekšiškai

Juste

Padla dijora rengies kaip k. Visada vaidina šlylšti

Ok

Bet kur randa tokių tuščių galvų?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS