Gustavas: vaikystės iliuzijų pasaulis manęs nepaliko | kl.lt

GUSTAVAS: VAIKYSTĖS ILIUZIJŲ PASAULIS MANĘS NEPALIKO

  • 0

Andrius Rakauskas, kitaip žinomas kaip Gustavas, neslepia, kad nuo vaikystės gyvena iliuzijų ir fantazijų pasaulyje. „Taip atsitiko, kad tas pasaulis manęs nepaliko ir dabar jis gyvuoja mano kuriamose laidose“, – sako vaikų pamėgtas herojus Gustavas.

„Visu tuo laikotarpiu vienas niekaip nebūčiau išsisukęs. Man labai pasisekė, mano žmona ūkiška ir ji nė kiek nesibodi vyriškų darbų, kuriuos, kaip tikras šeimos vyras, turėčiau padaryti aš“, – neslepia pašnekovas, pridurdamas, kad be antrosios pusės supratimo ir palaikymo iš jo kūrybos būtų išėjęs šnipštas. Tačiau paaiškėja, kad visos jo kalbos apie neūkiškumą gerokai perdėtos – namą, pritaikytą gyventi ir žiemą, kuriame gyvena, pasistatė ir įsirengė jis pats.

Kulinarinės knygos autoriui ir „Gustavo enciklopedijos“ laidos itin populiaraus kulinarinio skyrelio vedėjui tiesiog privalu svečius nustebinti savo gaminamu patiekalu. „Tik šįkart nelaukite, kad paragavęs nukrisiu, kaip tai darau savo laidoje“, – juokauja šeimininkas.

Linksmasis laidų autorius giriasi turįs netgi kvalifikacinį virėjo įvertinimą. Tiesa, kiek neįprastą šiam šimtmečiui. „Turiu virėjo išsilavinimą, nes kariuomenėje teko dirbti virėju. Ir kursus praėjau pusės metų, ir šimto žmonių kuopą maitinau. Gavau pažymėjimą, jo neišmečiau, ten rusiškai  parašyta – esu ketvirtos kategorijos  virėjas“, – savo kulinarinių gebėjimų šaltinius atskleidžia pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS