I. Baldwin gyvenimo iššūkiai: skyrybos su drauge ir reabilitacijos centras | kl.lt

I. BALDWIN GYVENIMO IŠŠŪKIAI: SKYRYBOS SU DRAUGE IR REABILITACIJOS CENTRAS

  • 0

Aleco Baldwino (Aleko Boldvino) ir Kim Basinger (Kim Bensidžer) duktė Ireland (Ajelend) prieš nuvykdama į vieną Kalifornijos reabilitacijos centrą išsiskyrė su savo partnere Angel Haze (Andžel Heiz), praneša žiniasklaida.

Devyniolikametė manekenė atkleidė, kad ji pirmadienį užsirašė į Malibu esantį reabilitacijos centrą SOBA, kuriame teikiamos gydymo paslaugos nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui, kad susitvarkytų su „tam tikra emocine trauma“.

Dabar bulvariniam laikraščiui „New York Post“ šaltiniai pranešė, jog bikinių demonstruotoja neva neseniai išsiskyrė su 22 metų repere ir dainininke A.Haze.

Vis dėlto vienas artimas jos bičiulis tvirtina, kad išskyrimas nebuvo ta priežastis, kuri lėmė Ireland savanorišką užsirašymą į reabilitacijos centrą.

Veikiausiai reaguodama į pasklidusias apkalbas apie Ireland problemas ir apie jųdviejų išsiskyrimą Angel, kuri save apibūdina kaip androginiško stiliaus panseksualę, svetainės Tumblr.com paskyroje antradienį atšovė: „Nesuprantu, kodėl žmonės niekaip negali prikąsti liežuvio. Per akis jau to, kad kažkam tenka kažką malti tokioje viešoje vietoje, o dar čia kišate savo beprasmį trigrašį, pasilaikykite š**dus sau.“

I.Baldwin taip pat paneigė, kad jos garsieji tėvai yra atsakingi už ją užklupusias problemas.

Manekenė trečiadienį patalpino nuotrauką, kurioje ji yra nusifotografavusi su A.Baldwinu, ir padėkojo visiems, kas ją palaiko.

„Šiandien užsiimsiu pakantumo, kitų priėmimo tokių, kokie jie yra, ir meilės kitiems bei sau pačiai, kokia esu, praktika. Nepratarsiu daugiau nė žodžio apie visa tai, kas vyksta, … Abu mano tėvai, pamotė ... ir draugai yra visąlaik su manimi. Ką jūs žinote …“, – parašė ji.

„Būčiau taip pat dėkinga, jei niekas nepultų ir nekaltintų kitų dėl to, ką nutariau daryti su savo gyvenimu. Pati rūpinuosi savimi“, – pridūrė ji.

Ireland yra vienintelė A.Baldwino ir K.Basinger, kurie išskyrė 2002 metais po dešimtmetį trūkusio santuokinio gyvenimo, duktė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS