I. Bernotaitytei pasirodymams ruoštis padeda ir širdies draugas T. Juodsnukis | kl.lt

I. BERNOTAITYTEI PASIRODYMAMS RUOŠTIS PADEDA IR ŠIRDIES DRAUGAS T. JUODSNUKIS

  • 1

Iglė Bernotaitytė – jauniausia BTV projekto „Muzikinė kaukė“ dalyvė.  Mergina jau spėjo įrodyti, kad būnant tokiai jaunai galima eiti koja kojon su patyrusiais scenos veteranais.

Naujame „Muzikinės kaukės“ sezone atlikėja jau spėjo įkūnyti septynis atlikėjus, o išsirinkti labiausiai patikusį amplua nebuvo sunku. „Ko gero, Jazzu buvo sunkiausias ir labiausiai patikęs pasirodymas. Jazzu yra išskirtinė Lietuvos diva, o daina, kurią atlikau, buvo labai jausminga, graži, teko pasitelkti jausmus“, – apie pasirodymą pasakoja dalyvė.

Mergina pripažįsta, kad labai laukia kitų projekto iššūkių: „Norėtųsi šiek tiek pabėgti nuo savęs.“ Artėjančioje laidoje Iglė įkūnys neeilinį atlikėją – Pietų Korėjos reperį „PSY“ ir atliks ilgai „Youtube“ platformoje karaliavusį kūrinį „Gangnam style“. „Neslėpsiu, buvo didelis iššūkis įkūnyti vyrą, labai sunku dainuoti vyrišku balsu“, – įspūdžiais apie pasirodymą dalinosi ji. Nors mergina pripažino mėgstanti šią dainą ir jos dažnai klausiusi seniau, bet su sunkumais vis tiek susidūrusi. „Nuo tada, kai daina buvo išleista, klausydavau jos, bet kad ir kiek klausiau, žodžius reikėjo mokytis. Sunkiausia buvo suprasti, kas dainoje dainuojama ir išmokti korėjiečių kalbą“, – juokiasi mergina.

Kalėdoms artėjant dainininkė ir jos širdies draugas Tadas Juodsnukis neseniai kartu išleido jaukų ir šventišką kūrinį „Du lašai“. „Tadas jau nuo rudens pradžios gvildeno šią dainą, po kurio laiko supratome, kad tai bus sekanti mūsų daina“, – apie kūrybos procesą komentavo dainininkė.

Įsikūnijimų projekte „Muzikinė kaukė“ anksčiau dalyvavo ir pats Iglės vaikinas Tadas. Paklausta, ar mergina gauna iš jo patarimų ir kritikos, atsako: „Gaunu patarimų, kaip formuoti balsą, ar jis skamba panašiai. Kartais užtenka vienos pastabos ir ruoštis tampa daug lengviau“, – neslepia ji. Bet dalyvė atskleidžia, kad repetuoti stengiasi viena, kai namuose tvyro ramybė. Porai puikiai sekasi muzikinėje karjeroje, dažnai scenoje įsimylėjėlius galima pamatyti kartu. „Mus suartino bendras darbas su muzika, jis kuria dainas, paskui kartu žiūrim, dera ar ne“, – pasakoja ji.

Šį šeštadienį aštuntojoje „Muzikinėje kaukėje“ pamatysite dainininką ir radijo laidų vedėją Haroldą Šklėrių, kuris taps grupe „Biplan“, aktorių Robertą Lenartavičių, kuris įkūnys grupę „AC/DC“ bei Aleksandrą Metalnikovą, kuri taps Freddie Mercury iš grupės „Queen“. Visa tai – šeštadienį, 19.30 val., per BTV.

GALERIJA

  • I. Bernotaitytei pasirodymams ruoštis padeda ir širdies draugas T. Juodsnukis
  • I. Bernotaitytei pasirodymams ruoštis padeda ir širdies draugas T. Juodsnukis
  • I. Bernotaitytei pasirodymams ruoštis padeda ir širdies draugas T. Juodsnukis
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

???

Na ir pavrdė. Nepavydžiu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS