I. Burlinskaitė parodė, kaip po chemoterapijos slenka plaukai: neslėpsiu – skaudu | kl.lt

I. BURLINSKAITĖ PARODĖ, KAIP PO CHEMOTERAPIJOS SLENKA PLAUKAI: NESLĖPSIU – SKAUDU

  • 40

Šeštadienio rytą vėžiu serganti Indrė Burlinskaitė-Vaisieta instragrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip braukiant per plaukus jie gausiai slenka.

„Nusilpus kraujo rodikliams, atsitiko taip, kaip ir turėjo būti. Žinojau, kad ta diena išauš. Šypsausi, nes linksmina Liudas, bet neslėpsiu – skaudu. Mano užduotis šiomis dienomis – padirbėti su savo mintimis ir išlikti drąsiai“, – savo sekėjams prie įkelto vaizdo įrašo rašė žinoma moteris.

Tame pačiame vaizdo įraše pasigirsta Indrės vyro sportininko ir verslininko Liudo Vaisietos žodžiai: „Na ir kas? Viskas gerai. Čia tik plaukučiai. Jie užaugs, taip? Dar sveikesni ir gražesni. Dabar svarbiausia – pasveikti. Myliu tave.“

Čia tik plaukučiai. Jie užaugs, taip? Dar sveikesni ir gražesni.

Primename, kad penktadienio popietę Indrė su sekėjais pasidalijo trumpa žinute. „Šiandien ryte Liudui pasakiau, kad man pradėjo slinkti plaukai“, – rašė moteris.

Netrukus po šio įrašo Liudas instagramo sekėjams pasirodė nusiskutęs plaukus trumpai ir užfiksavo Indrės reakciją. Vaizdo įraše matyti, kaip pravėrusi duris ir pamačiusi Liudą moteris negalėjo nuslėpti šypsenos.

Vėliau pora įsikėlė vaizdo įrašą, kuriame prieš veidrodį pasirodė kartu.

„Liudas sako: kas pirmesnis, tas gudresnis“, – pažymėjo I. Burlinskaitė.

 

 

Priminsime, kad apie ketvirtos stadijos vėžio diagnozę žinoma moteris pranešė gegužės 10 d., o iškart po poros dienų nuvyko į Kauno klinikas. Čia jai pradėta chemoterapija, po kurios ji jautė stiprų šalutinį poveikį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

Plaukai ne kojos,ar rankos....Ataugs Sveikatos ir stiprybės.....

Violeta

Linkiu greičiai pasveikti ir tą, siaubingą laiką" praleisti tyliai. Daug žmonių susidūrė su šia klastinga liga, sutikite, kažkaip nesąžininga jų atžvilgiu.

ww

Rašyk toliauuuu.. kiek ilgai nežinau ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS