I. Burlinskaitės vyras sumušė pasienietį: į policiją kreipėsi ir pati moteris | kl.lt

I. BURLINSKAITĖS VYRAS SUMUŠĖ PASIENIETĮ: Į POLICIJĄ KREIPĖSI IR PATI MOTERIS

  • 6

Sporto trenerės ir nuomonės formuotojos Indrės Burlinskaitės-Vaisietos vyras verslininkas, sportininkas ir Druskininkų savivaldybės tarybos narys Liudas Vaisieta sumušė Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūną. I. Burlinskaitė teigia, kad vyras ją gynė ir taip pat kreipėsi į policiją. 

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė portalui kauno.diena.lt patvirtino faktą apie konfliktą. Anot jos, incidentas įvyko Neravų gatvėje, Druskininkuose. Pranešimą policija gavo naktį iš gruodžio 29-osios į 30-ąją, apie 0.10 val.

„Konflikto metu jūsų minimas tarybos narys, gimęs 1989 m., sudavė keletą smūgių kitam vyrui, kaip vėliau paaiškėjo, pasieniečiui. Abu yra gimę taip pačiais metais. Nukentėjusysis patyrė fizinį skausmą, neteko dviejų dantų, sako, kad galimai buvo praradęs sąmonę“, – teigė policijos atstovė.

L. Vaisieta buvo blaivus, o VSAT pareigūnui nustatytas vidutinis girtumas.

„Įtariamasis buvo sulaikytas ir patalpintas į ilgalaikio sulaikymo patalpas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo“, – teigė K. Janulevičienė. Pasienietis buvo nuvežtas į ligoninės priėmimo skyrių. 

Vėliau į policiją kreipėsi ir įtariamojo sutuoktinė, kuri teigė patyrusi fizinį skausmą. I. Burlinskaitė teigė, kad fizinį skausmą jai sukėlė pasienietis, su kuriuo įvyko minėtas konfliktas.

I. Burlinskaitė pasakojo, kad ji buvo užpulta, kai ėjo prie savo namų, o vyras ją gynė. Kaip skelbia portalas 15min.lt, ji teigė, kad pažino užpuoliką – šis vyras gyvena kaimynystėje.

Moteris sakė, kad ant jos rankos yra užfiksuotos mėlynės.

VSAT atstovas Giedrius Mišutis portalui 15min.lt teigė, kad pasienietis, pagal nustatytą vidaus tvarką, apie incidentą nedelsdamas informavo savosios užkardos vadovybę. Kadangi incidentas įvyko ne tarnybos metu, tai VSAT papildomo tyrimo neatlieka.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Arnas

Nepaslaptis kad bobos stipriai dramatizuoja ir perdeda,ipac tokios kurios turi versliukus su visais kitais kalba taip pat kaip su neitinkanciais darbuotojais!

visiskai chroniai is VSAT

ispindejo... pradejo girti prie zmoniu kabinetis....

Kuvalda

Kas cia dar per "pilypai is kanapiu"?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS