I. Jankauskaitė pristato dainą: tai – kūrinys apie principų karus, išdidumo sienas | kl.lt

I. JANKAUSKAITĖ PRISTATO DAINĄ: TAI – KŪRINYS APIE PRINCIPŲ KARUS, IŠDIDUMO SIENAS

  • 0

Aktyviai savo muzikinę karjerą plėtojantis Inga Jankauskaitė dar visai neseniai pristačiusi albumą „Mano vienintelis“, šiandien moteris pristato dar vieną staigmeną. Talentinga moteris pristato ir naujausią singlą intriguojančiu pavadinimu „Augintinis“, kurį jau įtraukė į dvejų būsimų koncertų Palangoje ir Trakuose dainų sąrašą.

Daug liaupsių sulaukęs albumas „Mano vienintelis“, atrodo, kad buvo Ingos išpažintis prieš klausytojus, į kurią sudėjo savo kurtus tekstus ir melodijas. Visai neseniai pristačiusi kartu su Lietuvos atstovu „Eurovizijos“ konkurse Jurijumi Veklenko įrašytą dainą, šiandien moteris pristato dainą „Augintinis“.

„Daina apie nekalbadienius, spengiančią tylą, principų karus, išdidumo sienas, kuriomis atsitveriam ir jaučiamės nepasiekiami, nors iš tiesų baudžiam tik save. Atpažįstama? Taigi... Mes esam vienas kito augintiniai, bet nieko nepavyks, jei nematysim tame ironijos“, – intriguoja I. Jankauskaitė.

Kūrinys „Augintinis“ – tai vienas iš albumo „Mano vienintelis“ singlų, kuriuos Inga planuoja išleisti. Melodingas, artėjančiai vasarai puikiai tinkantis kūrinys, panašu, kad galės tapti labai artimu kiekvienam atlikėjos gerbėjui. Šį kūrinį Inga atliks ir šios vasaros koncertuose.

„Šią vasarą laukia du dideli susitikimai su klausytojais – birželio 22 dieną Palangos koncertų salėje ir liepos 19-ąją Trakų pilyje, kurioje koncertuoti niekada nemaniau, kad apskritai įmanoma. Ir štai! Dar viena svajonė pildosi! Visiems ta vieta tikrai ypatinga savo istorija, grožiu ir atmosfera. Kartu su muzika tai bus tikra vasaros bomba! Nors gyvenu pajūryje, esu ežero žmogus, todėl tikros vasaros kvapas – ežero kvapas. Gilaus, vėsaus, paslaptingo. Ateikit – panardysim, pasisupsim ant bangų , klausysim istorijų ir kartu kursime naują muzikinę Trakų pilies legendą“, – pasakoja I. Jankauskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS