I. Jankauskaitė pristato kūrinį „Gulinčių nemuša“: norėjo pagauti šviežio įsimylėjimo būseną | kl.lt

I. JANKAUSKAITĖ PRISTATO KŪRINĮ „GULINČIŲ NEMUŠA“: NORĖJO PAGAUTI ŠVIEŽIO ĮSIMYLĖJIMO BŪSENĄ

  • 3

Atlikėja Inga Jankauskaitė, nuolatos savo gerbėjus džiuginanti naujienomis, šiandien pristato singlą „Gulinčių nemuša“. Apie ką naujasis kūrinys, intriguojančiu pavadinimu, atlikėja nelinkusi detalizuoti ir teigia, kad laukia klausytojų versijų. Be to, atlikėja jau kitą savaitę leisis į koncertinį turą.

Pasakodama apie dainos prasmę atlikėja atvira – skirtingu periodu apie prasmę teko galvoti įvairiai. Pastaruoju metu su savo grupe atlikėja net juokavo, kad būtų galima taip pavadinti koncertinį turą.

„Supratimo neturiu apie ką ši daina! Mielai lauksiu savo instagramo paskyroje klausytojų versijų, nes geriau už juos nesugalvosiu. Kiekvienas gi savaip girdi, savas prasmes kapsto. Kai rašiau, norėjau pagauti tą šviežio įsimylėjimo būseną, kai skraidai svajonėse, niekuo daugiau nesi užsiėmęs tik tuo žmogumi, realiai net ne visada to kito reikia. Svaigsti ir iš esmės esi nepakaltinamas. O paskui, panirus į karantino štilį, kai laukimas, rodėsi, beveik beviltiškas, ir su ašaromis akyse perkėlėme, atšaukinėjom, vėl perkėlėm koncertų datas, tada tas pavadinimas „Gulinčių nemuša“ įgavo kitas prasmes ir mes juodai tarpusavy su muzikantais juokavom, kad taip reiks pavadint mūsų grupę ar turą“, – atvirai pasakoja I. Jankauskaitė.

Šiandien pristatoma daina – ne viena naujiena. Atlikėja atskleidžia ir artimiausius koncertinius planus. Jau kitą savaitę startuoja du mėnesius truksiantis koncertinis turas „Tau ir man“.

Spalio 2 d. atlikėja apsilankys Telšių Žemaitės dramos teatre, 8 d. Alytaus teatre, 9 d. Utenos kultūros centre, 16 d. Gargždų kultūros centre, 22 d. Kaune, VDU salėje, 23 d. Klaipėdos koncertų salėje, 26 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, 28 d. Tauragės kultūros centre, 29 d. Ukmergės kultūros centre, 30 d. Marijampolės kultūros centre.

Lapkričio 6 d. I. Jankauskaitės tęs koncertinį turą Plungės kultūros centre, 13 d. Kėdainių arenoje, 19 d. Panevėžio bendruomenių rūmuose, 20 d. Šiaulių arenoje, o 27 d. Mažeikių kultūros centre. 

„Viltingai žiūrime į ateitį, meldžiamės žmonių sąmoningumui ir labai laukiame šio turo. Labai labai! Koncertai – tai mūsų gyvenimas. Kūrybos motyvacija ir galingiausias kuras! Tik vėl šypsaus – turėčiau dabar važiuot pristatyt Jums antro albumo „Tau ir man“ dainas, o realiai jau parodysiu trečią albumą „Švyturys“. Ir poezijos knygą „Ir tai praeis“. Žodžiu, gyvenimas keliauja toliau. To ir linkiu – nestabdyt tos vagos, neužstrigt nerimuose, mylėt ir saugot save ir tuos, už kuriuos atsakingi“, – teigia pozityviai nusiteikusi kūrėja.

GALERIJA

  • I. Jankauskaitė pristato kūrinį „Gulinčių nemuša“: norėjo pagauti šviežio įsimylėjimo būseną
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ALGIS

PRASKĖS KOJAS IR PAGAUSI .

Blusius

Buvo graži,tačiau paskutiniu metu labai išplero.....

išvada

prodiuseriui patinka stambios

SUSIJUSIOS NAUJIENOS