Į Lietuvą sugrįžusi Monika Liu apie nugalėtojus: tikiuosi, kad jie pasieks dar vieną pergalę | kl.lt

Į LIETUVĄ SUGRĮŽUSI MONIKA LIU APIE NUGALĖTOJUS: TIKIUOSI, KAD JIE PASIEKS DAR VIENĄ PERGALĘ

  • 10

Į Lietuvą po septyniolikos dienų Turine sugrįžo Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Liu. Keturioliktą vietą užėmusią dainininkę Vilniaus oro uoste pasitiko gerbėjai, dėkoję už puikų pasirodymą bei „Sentimentus“, susilaukusius dėmesio visoje Europoje.

Oro uoste sutikta atlikėja dalinosi, kad grįžti į Lietuvą smagu, tačiau ne ką mažiau gera buvo ir Turine, kuriame Monika po finalo praleido dar vieną dieną.

Anot atlikėjos, po „Eurovizijos“ ji labiausiai pasiilgs intensyvaus bendravimo, mat per tas dvi savaites Italijoje nuolat buvo apsupta žmonių.

Pagrindinis Monikos Liu tikslas buvo patekti į finalą, o kokią vietą ji užims, anot atlikėjos, buvo nebesvarbu.

Labai gerai, kad jie laimėjo, tikiuosi, kad jie pasieks dar vieną pergalę ir bus viskas. Šita „Eurovizija“ būtų beprasmė, jei būtų įvykę kitaip.

Monika Liu nuoširdžiai džiaugėsi dėl šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojų, kuriuos ji palaikė viso konkurso metu.

„Vakar viskas buvo taip pompastiška, blizga, „Eurovizija“, fejerverkai šaudo, viskas gerai, bet tas kontekstas, iš kurio yra jie, yra absoliučiai kitas ir paskutinė eilutė, kurią jie („Kalush Orchestra“ – red. past.) pasakė, ji rodo tą tikrąją realybę. Labai gerai, kad jie laimėjo, tikiuosi, kad jie pasieks dar vieną pergalę ir bus viskas. Šita „Eurovizija“ būtų beprasmė, jei būtų įvykę kitaip“, – Monika Liu žodžius citavo LRT.

„Eurovizijos“ vedėjams paskelbus, kad konkursą nugalėjo ukrainiečių grupė „Kalush Orchestra“ šie užlipę ant scenos dėkojo už palaikymą Ukrainai. Dar kartą atlikę savo kūrinį „Stefania“ ukrainiečiai paprašė padėti Mariupoliui ir „Azovstal“ gynėjams nors kalbėti apie karą Ukrainoje konkurse buvo uždrausta.

Monikos Liu pasitikimas oro uoste

  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
  • Monika Liu
Ž. Gedvilos / BNS nuotr.

Paklausta, kaip vertina tai, kad iš Ukrainos komisijos nesulaukė balų, Monika Liu pabrėžė, kad visai to nesureikšmina.

„Gaunu labai daug žinučių, žmonės teisinasi, bet man tai absoliučiai jokio skirtumo. Svarbu, kad žiūrovai įvertino aukštai, aš nė karto nepagalvojau ir neįsižeidžiau dėl to. Parašysiu ir savo socialiniuose tinkluose, kad ukrainiečiai neatsiprašinėtų. Čia visiškai nesvarbu, svarbiausia, kad Ukraina laimėjo“, – 15min patikino ji.

Lietuvos atstovė Monika Liu, kuri daugybei tautiečių ir užsienio žiūrovų kėlė susižavėjimą, „Eurovizijoje“ užėmė keturioliktą vietą, nors lažybininkų prognozės nieko gero nežadėjo.

Lietuviškai dainuoti pasirinkusi atlikėja savo kūriniu „Sentimentai“ liko užtikrinta iki galo. Ji buvo laiminga patekusi į finalą, o vieta jame, kaip teigė, jai buvo nesvarbi.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Larry Fox

Ar bandėte gauti paskolas iš bankų nesėkmingai? Skubiai reikia pinigų norint atsikratyti skolų? Reikia pinigų savo verslo plėtrai ar steigimui? Gaukite paskolą iš vienos iš pirmaujančių JK paskolų bendrovių. Galite kreiptis per whatsapp: +14092051142 arba el. paštu: larryfox2017()hotmail()com

Tikrai

netikėjau, kad ji tokia parsidavėlė - turbūt labiau sirgo už ukrus , nei už Lietuvą....

oje

na tikrai nemaniau, kad ji tokia parsidavėlė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS