Po gimdymo į televiziją sugrįžusi K. Meschino: su mažyle būti užkulisiuose buvo tikras iššūkis | kl.lt

PO GIMDYMO Į TELEVIZIJĄ SUGRĮŽUSI K. MESCHINO: SU MAŽYLE BŪTI UŽKULISIUOSE BUVO TIKRAS IŠŠŪKIS

  • 0

„Buvau be galo pasiilgusi projekto, bet jaudinausi, atrodo, vėl lyg pirmą kartą! Labai labai gera sugrįžti, „Balsas“ man tikrai jau kaip šeima, nuostabus kolektyvas ir kolegos, o su vaikais man ypatingai patinka dirbti“, − sako Karolina Meschino.

Jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK įvyks didysis „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto finalas, kuriame paaiškės, kas iš šešių finalistų taps trečiojo projekto sezono nugalėtoju ir laimės dešimt tūkstančių eurų. Dėl nugalėtojo titulo susikaus išskirtiniu stiliumi pasižyminčios Donato Montvydo finalistės Dominyka ir Amelija, įspūdingo vokalo savininkė Atėnė ir Ispanijoje garsaus didžėjaus talentinga dukra Lėja iš Monique komandos bei ryški ir nepamirštama Aistė ir charizmatiškas bei vienintelis vaikinas finale Džiugas, atstovaujantis Manto Jankavičiaus komandai. Nugalėtoją tiesioginio balsavimo metu išrinks tik televizijos žiūrovai.

Ne vieną savaitę su muzikos, choreografijos ir stiliaus profesionalais įspūdingus šou ruošiantys vaikai nusiteikę trečiojo sezono finalą paversti stipriausiu istorijoje ir dar kartą įrodyti, jog projektas trečius metus iš eilės vertas žiūrimiausio vardo. Finalo proga, po ilgos pertraukos, scenoje žiūrovai išvys ir išsiilgtą projekto reporterę Karoliną Meschino, kuri vos vienam vakarui sugrįš, kad kartu su Rolandu Mackevičiumi ir KaYra uždarytų išskirtinį trečiąjį projekto sezoną.

Iš pradžių abejojau, ar esu pasiruošusi tiek fiziškai, tiek psichologiškai grįžti į televiziją po ilgos pertraukos, po nėštumo, su mažu leliuku ir dar maitindama... Su mažyle užkulisiuose buvo tikras iššūkis, bet ir nepamirštama patirtis!

„Buvau be galo pasiilgusi projekto, bet jaudinausi, atrodo, vėl lyg pirmą kartą! Labai labai gera sugrįžti, „Balsas“ man tikrai jau kaip šeima, nuostabus kolektyvas ir kolegos, o su vaikais man ypatingai patinka dirbti“, − sugrįžimu į projektą džiaugiasi Karolina.

Vis tik mylimiausia projekto reporterė pripažįsta, jog sugrįžti į televizijos eterį buvo tikras iššūkis. Ypač dėl to, jog į filmavimą Karolina atvyko ne viena.

„Iš pradžių abejojau, ar esu pasiruošusi tiek fiziškai, tiek psichologiškai grįžti į televiziją po ilgos pertraukos, po nėštumo, su mažu leliuku ir dar maitindama... Su mažyle užkulisiuose buvo tikras iššūkis, bet ir nepamirštama patirtis! Močiutei kitą dieną po filmavimo pirkau gėlių, nes ji man kas dvi valandas vežiojo Isabellę, kad ją pamaitinčiau. Esu labai dėkinga, kad mamytė mane ragino eiti filmuotis ir sutiko padėti su dukrytės priežiūra“, − pasakoja Karolina.

Kiekvieną sekmadienį finalistų kelią nuo pat pradžių stebėjusi K. Meschino neslepia susižavėjimo visais šešiais finalistais, tačiau pripažįsta, jog turi ir savo favoritus.

„Dalyviai šiais metais labai stiprūs, vaikai drąsūs, talentingi, tokie man jie atrodo net nebe vaikai − brandus ir labai fainas jaunimėlis! Nesinori kažkaip skirstyti, kas labiausiai patinka, nes visi dalyviai man išskirtiniai ir kiekvienas turi labai stiprių savybių. Bet manau, kad Atėnės balsas tikrai išskirtinis, o Lėja man labai primena mane pačią vaikystėje, tad, pripažinsiu, kad vieno pasirodymo metu nesuvaldžiau ašarų. Visi vaikai tikrai nerealūs ir visi vienareikšmiškai verti finalo. Bus nepaprastas šou“, − įsitikinusi K. Meschino.

GALERIJA

  • Po gimdymo į televiziją sugrįžusi K. Meschino: su mažyle būti užkulisiuose buvo tikras iššūkis
  • Po gimdymo į televiziją sugrįžusi K. Meschino: su mažyle būti užkulisiuose buvo tikras iššūkis
  • Po gimdymo į televiziją sugrįžusi K. Meschino: su mažyle būti užkulisiuose buvo tikras iššūkis
  • Po gimdymo į televiziją sugrįžusi K. Meschino: su mažyle būti užkulisiuose buvo tikras iššūkis
A. Leonov nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS