Į sceną kilniam tikslui grįžta I. Jankauskaitės ir R. Vilkončiaus duetas | kl.lt

Į SCENĄ KILNIAM TIKSLUI GRĮŽTA I. JANKAUSKAITĖS IR R. VILKONČIAUS DUETAS

  • 0

„Rolandas, mano pirmasis partneris, bendramintis ir bendradarbis televizijoje! Labai džiaugiuosi, kad ir vėl padirbėsime kartu. Bus taip gera, kaip po ilgų kelionių namo sugrįžus“, – šiltų emocijų neslepia Inga Jankauskaitė.

Šį penktadienio vakarą, 19.30 val., LNK televizijos eteryje žiūrovų širdis virpins finalinis „Maisto banko“ labdaros koncertas „PasiDalink“.

Už telemaratono vairo stos po penkerių metų pertraukos į televizijos eterį sugrįžtanti vedėjų pora – I. Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius.

„Rolandas, mano pirmasis partneris, bendramintis ir bendradarbis televizijoje! Labai džiaugiuosi, kad ir vėl padirbėsime kartu. Bus taip gera, kaip po ilgų kelionių namo sugrįžus“, – šiltų emocijų neslepia I. Jankauskaitė.

R. Vilkončius prisipažįsta: nors su I. Jankauskaite scenoje vėl susitiks po daugelio metų, tačiau abu palaiko draugiškus ryšius.

„Mūsų vedėjų duetas grįžta po ilgos penkerių metų pertraukos – pastarąjį kartą kartu vedėme „Lietuvos balsą“. Vienas kito pasiilgome. Kita vertus, nuolat palaikome santykius – susiskambiname, domimės, kaip sekasi, kas naujo. Vėl būti su Inga bus gera – žmonėms padovanosime įdomų, jaukų, šiltą vakarą, padarysime gerų darbų, nuo kurių Kalėdos bus šiltesnės mūsų širdyse“, – sako žinomas vyras.

Atjautos bei gerumo vakaras „PasiDalink“ – tikrai išskirtinė proga televizijos žiūrovų mylimiems veidams suvienyti jėgas. „Šventai tikiu: padėti nereiškia padaryti už kitą. Padėti būtina, tai normalu. Visiems norisi gyventi jaučiant, jog esi tarp žmonių ir niekada nesi vienas“, – sako I. Jankauskaitė, žiūrovus žadanti nudžiuginti ir savo atliekamomis dainomis.

R. Vilkončius atviras: nuo pirmojo, prieš aštuonerius metus „Maisto banko“ surengto labdaros koncerto „PasiDalink“, kasmet lydėti šią organizaciją skatina tikėjimas jos savanorių nuoširdžiu darbu. „Tikiu tuo, ką daro „Maisto bankas“. Kai žinau, kiek žmonių jie padeda, net klausimas nekyla, ar verta“, – simpatijų šiai su skurdo ir maisto švaistymu kovojančiai organizacijai neslepia žinomas vyras.

Šį vakarą scenoje Lietuvą gerumui kvies sugrįžtanti kultinė grupė „Bavarija“, atlikėjai Vaidas Baumila, Irena Starošaitė, Vidas Bareikis, Rūta Ščiogolevaitė ir kiti. Savo kūrinius padovanos „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvai atstovavęs Jurijus Veklenko, „Vaikų balso“ nugalėtoja Milėja, naujausią savo dainą pristatys synthpop legendos „Lemon Joy“. Jiems plos ir kartu dainuos daugiau nei tūkstantis „Maisto banko“ savanorių.

Lietuvoje nepriteklių kenčia kas penkta šeima – kas septintas neišgali pilnavertiškai prasimaitinti. Telemaratono „PasiDalink“ transliacijos metu žiūrovai išgirs skaudžias likimo daužomų šeimų istorijas, sunkiomis savo gyvenimo patirtimis dalinsis garsūs žmonės: atlikėjai Merūnas Vitulskis, Stanislavas Stavickis-Stano, šokėjas Naglis Bierancas ir kiti.

Paaukoti „Maisto bankui“ galima jau dabar skambinant paramos numeriu 1343 arba internetu maistobankas.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS