Į Seimą – naujais automobiliais: parlamentaro BMW kainuoja mažiausiai 97 tūkst. eurų | kl.lt

Į SEIMĄ – NAUJAIS AUTOMOBILIAIS: PARLAMENTARO BMW KAINUOJA MAŽIAUSIAI 97 TŪKST. EURŲ

  • 10

Vasaros atostogos baigėsi ne tik eiliniams lietuviams, bet ir tautos išrinktiesiems – Seimo nariams.

Po atostogų parlamentaras Aurimas Gaidžiūnas atvyko su naujutėlaičiu BMW X7 automobiliu, kurio pigiausias modelis kainuoja apie 97 tūkstančius eurų.

Seimo narys LNK laidos KK2 žurnalistams pasakos esąs labai patenkintas naujuoju pirkiniu. Automobilyje labai daug naujų technologijų – viskas valdoma rankų judesiais, net nereikia spaudinėti jokių mygtukų.

„Man patinka BMW, kiekvienas turi savo mylimą automobilį, tai mūsų šeimoje mėgstamas yra BMW“, – pasakos A. Gaidžiūnas.

Kiti Seimo nariai pavydi Aurimui jo automobilio. „Pavydžiu, nes vienintelis Lietuvoje, kuris tokiu automobiliu važinėja. Bent jau tikrai buvo, kai pirko“, – kalbės ministras Kęstutis Mažeika.

O Petras Čimbaras Aurimą vadins Baisogalos oligarchu: „Jis – Baisogalos oligarchas. Čia negaliu lygintis su tokiu oligarchu.“

Bet A. Gaidžiūnas nėra vienintelis, kuris vasaros metu įsigijo naują automobilį. Agnė Bilotaitė taip pat į darbą atriedėjo nauju „Land Rover“ markės automobiliu. Anksčiau Seimo narė važinėjo su nebrangiu „Opel“ markės automobiliu, tačiau naujojo pirkinio kaina gali siekti ir 60 tūkstančių eurų, oficialiai, tai yra Agnės gyvenimo draugo Ginto Petraus automobilis.

„Čia yra vyro automobilis, kartais leidžia pasinaudoti“, – paaiškins A. Bilotaitė.

Visą reportažą apie naujutėlį A. Gaidžiūno BMW galite žiūrėti šį ketvirtadienio vakarą KK2 laidoje, 19 val. 30 min. per LNK su Keite Arai, Juste Žičkute ir Tomu Ališausku.

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

kilinkinas

UOJ GAIDZIUNAS GERAS ZMOGUS , GERBIU , PRIES 20 METU BENDRADARBIAVOM ,SAZININGAS O MATAU IR VESLUS PAKELE, BET PAKELE JAU PRIES 15 METU SU ZMONA , O NE SEIME , SAUNUOLIS LAIKYKIS

Zinau ka rasau

Nenusisnekekit jus visi sis zmogus saziningai uzsidirbes per 30 meth imones ispletojas is savo ne seimo pinigu nusipirko masina , ka jus cia komentuojat apie storus veidus i save pasizekit, geras tevas seimos zmogus, geras verslininkas o ir politikas neapsisikes pagal lankomuma maziausiai praleides posedziu desimtuke, gerbiamas savo baisogalos kraste zmogus sitkia auridanos sporto kompleksa pastate zmoniem kaimo rajono vaikai net pasvajot nesvajojo ir tenisa ir krepsini ir spoto saleje sportuot! Zmogus malacius nei jis pucias nei pinigo turi nes jau pries eidamas i seima jo turejo, ejo politikaut o ne pinigu vogt jam jusu valstybes pinigu nereiks zmogus uzsidirbes visam gyvenimui i prieki ir savo nuosavus pinigus kur nori ten leidzia , maziau pavydo zmones!!! Pirmyn Aurimai palaikau

Nuomonė

Dėl to ir spraudžiasi visi į Seimą, kad pralobtų. Puota maro metu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS