I. Valinskienė norėtų patobulinti vyro charakterį: išnaikintų ne tik karštakošiškumą | kl.lt

I. VALINSKIENĖ NORĖTŲ PATOBULINTI VYRO CHARAKTERĮ: IŠNAIKINTŲ NE TIK KARŠTAKOŠIŠKUMĄ

  • 0

Kada verta pasipiršti, o kada akivaizdu, kad reikia skirtis? Kada padoru užsukti pas vaikiną į namus kavos puodelio? Ką atleisti, o ko negalima pamiršti?

Į daugybę kiekvieną porą kankinančių klausimų bus atsakyta šį ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Valanda su Rūta“, kurioje žinomos jaunos poros dalinsis savo santykių išgyvenimais bei dramomis. „Nesipiršo dešimt metų, laimės ieškojo pas kitas, santykius išbandėme bankrotu, sužinojau, kad laukiuosi jau po skyrybų“, – tokios istorijos skambės laidoje.

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs dainininkas Deividas Bastys atviras – po penkerių metų draugystės su mergina Agne jis ėmė dairytis į kitas. „Susirašinėjau, rodžiau dėmesį kitoms, nes po penkerių metų gyvenimo kartu pradėjau abejoti, ar Agnė tikrai ta vienintelė, galbūt manęs kažkur laukia geresnė, o galbūt nebuvau pasiruošęs įsipareigoti. Todėl išsiskyrėme“, – sako Deividas. Jie du mėnesius gyveno atskirus gyvenimus, kol dainininkas suprato padaręs didžiausią klaidą. „Deividas paskambino net mano mamai atsiprašyti, o man prisiekinėjo, kad pasikeitė, kad nori su manimi šeimos, vaikų. Aš patikėjau“, – sako dainininko žmona A. Bastienė.

Dainininkas Andrius Rimiškis neslepia – didžiausias santykių išbandymas buvo didžiulė finansinė duobė, kurią jis patyrė sužlugus verslas, į kuriuos buvo investuoti šeimos pinigai. Tuo metu dainininkas įjunko į alkoholį, susirgo depresija, bijodavo net į gatvę išeiti. „Jeigu ne žmona Vaida, vargu ar būčiau atsigavęs. Ji su manimi nuolatos kalbėdavo, liepdavo stotis ant kojų“, – gerų žodžių žmonai negaili Andrius.

Santykiais su garsiu ir perpus vyresniu režisieriumi Oskaru Koršunovu išgarsėjusi menininkė Monika Dirsytė papasakos dramatišką patirtį, kuomet ji sužinojo, kad laukiasi jau po to, kai išsiskyrė su dukros tėčiu, verslininku iš Didžiosios Britanijos: „Nemanau, kad verta santykius vystyti tik dėl vaiko. Mūsų santykiai nesiklijavo. Sužinojusi, kad laukiuosi, jam pasakiau, tačiau dabar jo nėra mano gyvenime. Susirinkau daiktus ir autobusiuku, būdama devintą mėnesį nėščia, grįžau į Lietuvą.“

Išskirtinė laidos viešnia, jau 32-ejus metus santuokoje su šou verslo rykliu Arūnu Valinsku gyvenanti Inga Valinskienė jaunoms poroms atskleis savo santykiu paslaptis. „Su metais aš darausi fatalistė ir manau, kad santuokai duota tiek, kiek duota. O pastangos saugoti santuoką dirbtinai dėl vaikų, dėl pinigų, dėl saugumo, virsta kančia“, – sako Inga. Laidos vedėjai paklausus, kokią vyro savybę Inga norėtų pakeisti ar pašalinti, pašnekovė tvirtai atsakė: „Karštakošiškumą, norą ginčytis ir kategoriškumą. Jis kategoriškas absoliučiai visais klausimais ir būna labai reti atvejai, kai jame gali pamatyti tokį minkštą pliušinį meškutį.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS