I. Burlinskaitė apie žlugusią svajonę susilaukti vaikų ir gydymą, keičiantį veido bruožus | kl.lt

I. BURLINSKAITĖ APIE ŽLUGUSIĄ SVAJONĘ SUSILAUKTI VAIKŲ IR GYDYMĄ, KEIČIANTĮ VEIDO BRUOŽUS

  • 20

Tinklaraštininkė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta dar visai neseniai kaustė visuomenės dėmesį atvirai rodydama sudėtingus ketvirtos kraujo vėžio stadijos gydymosi  procesus. Šiuo metu jauna moteris, ištvėrusi keturis chemoterapijos kursus, teigia pasiekusi remisiją. Jau ne pirmą kartą ji atvirai kalba apie galimybę susilaukti vaikelio. 

Nelengvą chemoterapijos laikotarpį jaunai moteriai padėjo ištverti vyras Liudas. Indrė ir Liudas kartu – jau dešimt metų. Pora sakė jau seniai norėję susilaukti vaikų.

„Mano svajonė visą laiką buvo turėti vieną vaikelį, gal todėl, kad šeimoje buvau viena. Mano vyras Liudas – maksimalistas ir norėjo net penkių vaikų. Paskutinius metus iki mano ligos labai norėjom pastoti, o dabar net nežinau. Esame laimingi, turim visokių planų, visokių minčių, turime daug draugų, kurie turi vaikų, ir mes juos mylime. O ar Dievas duos, ar mėginsime ką nors daryti, nežinau. Esu gavusi moterų laiškų, kurios papasakojo susilaukusios vaikų po tokios ligos gydymo. O gal mūsų misija gyvenime visai kitokia?“ – LNK laidoje neseniai svarstė Indrė.

Instagramo nuotr. 

„Delfi“ laidoje „Kasdienybės herojai“ teigiama, jog prieš daugiau nei metus pora sau pripažino, kad natūraliai susilaukti vaikelio jiems nepavyksta, todėl kreipėsi į medikus ir pradėjo vieną po kitos daryti pagalbinio apvaisinimo procedūras.

„Tiesą pasakius, kai sužinojau, kad sergu, dar buvo toks variantas kažką pasilikti, užsišaldyti. Bet būtų reikėję tada atidėti gydymą, laukti. Gydytojas pasakė, kad tai pavojinga. Būtų reikėję palaukti dar porą savaičių. Tai būtų buvę pavojinga. Ir tada pasitarę su vyru nusprendėme, kad ne“, – atvirame interviu laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino žinoma moteris, atsakydama į klausimą apie žlugusią svajonę susilaukti vaikų. 

Indrė su vyru neatmetė galimybės, jog pagalbinio apvaisinimo procedūros, kurios buvo taikomos moteriai, galėjo paskatinti vėžio augimą iki ketvirtos stadijos. Pora prisipažino, jog begalinis noras susilaukti vaikų juos buvo apėmęs pastaraisiais metais. Natūraliai nesigavo. „Galbūt šioje vietoje šiek tiek perlenkėme lazdą. Galėjo turėti įtakos (ligos) progresui tie pagalbiniai apvaisinimai“, – skaudžią tiesą pripažino Liudas. 

Instagramo nuotr. 

Laidoje teigiama, jog jei ne vėžio diagnozė, pora net nuo artimiausių  žmonių būtų slėpę, kad be medikų ir medicinos pagalbos negali susilaukti vaikų.  

„Teko iškentėti daug skirtingų smūgių: diagnozė, chemoterapija, plaukai, veidas, tai, kad neturėsime vaikučių. Ir vis turi tą įveikti“, – likimo siųstus išbandymus vardino Indrė. 

Nepaisant to, pora teigė esantys laimingi: „Turime krikšto vaikų, draugų vaikų, kuriuos mylime. Keliausim“, – džiugesio priežastis viena po kitos minėjo vėžį pažabojusi Indrė. 

„Daug dalykų nežinojau. Nežinojau, kad po tokios diagnozės ir gydymo vaistais bus sunku susilaukti vaikučių. Nežinojau, kad nuo didelių vaistų dozių keičiasi veido bruožai“, – ligos gydymo pasekmes vardino žinoma moteris. 

Po keturių chemoterapijos gydymo kursų Indrei pagaliau pavyko pasiekti remisiją. Ji tuo labai džiaugėsi ir abejojo, ar būtų ištvėrusi penktąjį. 

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

DŽIAUGEMES

KAD JUMS PAVYKO ĮVEIKTI LIGĄ.GAL PRAEIS DAR KIEK LAIKO,IR PO TO GAL APTARSITE IR VISOKIAS VAIKUČIŲ TURĖJOMO GALIMYBES. STIPRYBĖS JUMS ASMENIŠKAI IR JŪSŲ ŠEIMAI.

Julija

Šaunus vyrukas visur su savo žmona, ją palaiko. Ne kaip kiti vede vyrai issivaizdina, juodina savo zmonas bernus vaidindami. Va tep.

ironija

tokiems narcizams vaikai reikalingi tik piarui, jie labiau už viską myli tik save
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS