Internete – Monique išpažintis ir atviros nuotraukos: mano kūnas labai gražus | kl.lt

INTERNETE – MONIQUE IŠPAŽINTIS IR ATVIROS NUOTRAUKOS: MANO KŪNAS LABAI GRAŽUS

  • 7

Socialiniame tinkle „Instagram“ atlikėja Monika Pundziūtė-Monique nusprendė paatvirauti apie grožio kultą ir meilę sau. Mergina ne tik pasidalijo atviromis nuotraukomis, bet ir prisipažino pagaliau išmokusi ne skaičiuoti skaičius, pasirodančius svarstyklėse, o mylėti savo kūną tokį, koks jis yra – tikrą ir laimingą. 

„Atsimenu, devyniolikto gimtadienio proga pažadėjau sau lygiai po metų pasidovanoti asmeninę fotosesiją. Griežtai užsibrėžiau, kad iki tol turėsiu „pasidariusi“ savo svajonių kūno linijas. Nors tikrai stengiausi, bet praėjo metai, o mano kūnas nepakito. Tą patį pažadą sau daviau ir atšventus dvidešimtą gimtadienį. Tačiau ir ties dvidešimt pirmu niekas nepasikeitė. Dabar man dvidešimt treji, ir šie metai atnešė ne dar vieną tuščią pažadą, o susivokimą: kad ta svajonė buvo ne mano. Tas „svajonių kūno“ tipas buvo aplinkinių nuomonės suformuotas troškimas, kuris, deja, visiškai užmarštin panardino mano meilę savo kūnui“, – atviravo Monique. 

Meilė sau ir savo kūnui dabar nebelaukia tam tikro skaičiaus svarstyklėse, dabar ji – visada ir visur su manimi, eina ir po truputį, moko mane to, ką padėjo užmiršti socialinė medija ir aplinka.

Atlikėja pasakojo, kad grožio kulto vaikymasis užgožė mintis apie meilę sau. „Pamiršau būti dėkinga už tai, kad jį turiu: sveiką ir gražų. Todėl fotosesiją pasidariau dabar. Nieko nelaukdama. Užtildžiau visus tuos balsus galvoje, kurie sakė: „Juk tau tik porą kilogramų tereikia numesti ir būsi graži“. Nustojau skaityti straipsnius, kurie man buvo kaip Biblija: „penki patarimai kaip apsirengti, kad paslėptumėte pilvuką, susiaurintumėte liemenį, praplatintumėte klubus“. Ankstesnis manymas, jog mylėti save reiškia truputį pasikankinti ant grikių dietos, o po to leisti sau kimšti junk foodą pasikeitė į „aš myliu save, dėl to nekimšiu į save šlamšto, lyg būčiau šiukšliadežė“. Ieškojimas, kas mityboje man bus sveika ir skanu – yra meilė sau. Galėjimas retkarčiais nukrypti į šoną ir suvalgyti čyzburgerį ar makarūnsą ir ramiai grįžti į sveikos mitybos rėžimą – man yra meilė sau. Sportas, kuris papildo jėgų, pasitikėjimo savimi – man yra meilė sau“, – pasakojo žinoma atlikėja.

„Meilė sau ir savo kūnui dabar nebelaukia tam tikro skaičiaus svarstyklėse, dabar ji – visada ir visur su manimi, eina ir po truputį, moko mane to, ką padėjo užmiršti socialinė medija ir aplinka. Todėl mano kūnas daugiau nebebus minusų ir pliusų sistema. Aš renkuosi daugiau nebeleisti niekam, o ypač sau, skirstyti savo kūną į trūkumus ir privalumus. Mano fizinis kūnas yra mano pirmieji namai, kuriuos teršiau nedėkingumu ir gėdijimusi. Todėl noriu ištaisyti visus tuos metus darytą skriaudą savo kūnui ir pasakyti – mano kūnas labai gražus! Būtent toks, koks yra dabar, ne po plius minus kelių kilogramų, o dabar“, – socialiniame tinkle rašė Monique.

Po atlikėjos įrašu pasipylė internautų komentarai. Merginos dėkojo Monique už atvirumą ir gyrė jos kūno grožį. „Gražiausia, ką turite, yra jūsų kūnas, nes tik iš meilės sau ir savo kūnui gali gimti toks nuoširdus tekstas! Ačiū už drąsą“, – rašė internautė Inga.

„Šaunuolė, būtent tokio pavyzdžio reikia jaunoms merginoms“, – atvira atlikėjos išpažintimi žavėjosi kita mergina.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ono

Turiu viską: namą, mašiną, paspirtuka ir meiluže iš pramogų pasaulio. Neseniai skelbėsi tūlas. Maždaug tep... Sorry.

Kop

Aš mergytė kaip pupytė, sijonėlis pūstas, kai tik pakeliu kojytę p#$#a kaip kopūstas.

Na

Kūnas kaip jaunos moters, jei patinka džiaukis..., bet kukliau, nes yra gražesnių...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS