Įsimintiniausi V. Mikaičio Naujieji metai: nuo šventės laive iki nekviesto svečio automobilyje | kl.lt

ĮSIMINTINIAUSI V. MIKAIČIO NAUJIEJI METAI: NUO ŠVENTĖS LAIVE IKI NEKVIESTO SVEČIO AUTOMOBILYJE

Mantą Katlerį ir Vytautą Mikaitį kiekvieną šeštadienio vakarą žaidime „galvOK“ matome kovojančius vienas prieš kitą, tačiau šio trečiadienio laidoje „Gero vakaro šou“ išvysime juos kardinaliai kitokiame amplua. Jie ne tik su žiūrovais pasidalins istorijomis apie įdomiausius savo Naujųjų metų sutikimus, bet ir, suvieniję jėgas, patys taps linksmo žaidimo dalyviais…

Nuo rudens ilgametį kapitoną Marijų Mikutavičių žaidime „galvOK“ pakeitęs V. Mikaitis, anot M. Katlerio, yra išskirtinis žmogus.

„Su juo žaisdamas kartais jaučiuosi kaip filme „Lūšnynų milijonierius“. Viskas todėl, kad iš popieriaus jis nieko nežino – viskas tik pagal gyvenimišką patirtį, su kuo yra susidūręs“, – šypsosis M. Katleris.

O štai daugiausiai patirties V. Mikaitis semiasi būtent keliaudamas. Jis neslėps, jog ketina aplankyti absoliučiai kiekvieną pasaulio šalį.

„Europoje paskutinį pasilikau Monaką. Azijoje liko aplankyti dar 5 aštresnes šalis – Afganistaną, Iraką, Jemeną, Laosą ir Bangladešą. Iš Amerikos liko 2 šalys, o iš Afrikos – 35“, – pasakos jis.

Neverta stebėtis, kad tiek bekeliaujant V. Mikaitis jau ne kartą Naujuosius metus taip pat yra sutikęs svetur.

Tada nesužiūrėjau laiko – galvojau, kad greit nueisiu į tualetą, bet išėjau tik Naujaisiais metais…

 

„Vieni Naujieji metai buvo Nikaragvoje, kiti – laive, plaukiant į Antarktidą. Dar vienas įsimintinas kartas buvo Naujojo Džersio valstijoje. Tada nesužiūrėjau laiko – galvojau, kad greit nueisiu į tualetą, bet išėjau tik Naujaisiais metais… Įspūdinga šventė kartą buvo ir Lietuvoje – apie penktą valandą ryto paskambino policija ir paklausė, ar ant gatvės pastatytas mūsų automobilis. Paaiškėjo, kad mano mašinoje kažkas miega! Išėjau į lauką pasižiūrėti ir iš tikrųjų – išdaužtas galinis stiklas, ir kažkoks didelis žmogus, išdaužęs tą stiklą, miega automobilio gale… O paskutiniai įsimintini Naujieji metai buvo Malaizijoje. Kai pasaulis švenčia Naujuosius metus, Kvala Lumpūre fejerverkų būna daugiau negu proto. Pagalvojau, kad reikia švęsti arba ten, arba saloje šalia Brunėjaus, Miri mieste. Pastarajame švęsti gali tikrai ne visi, todėl pasirinkau važiuoti būtent ten. Deja, ten jokių Naujųjų metų nebuvo, nes pusė gyventojų buvo kinai, pusė – musulmonai. Niekas neturėjo jokių fejerverkų, ir 23.50 val. jau gulėjau lovoje ir per televizorių žiūrėjau, kaip atrodo fejerverkai Kvala Lumpūre“, – juoksis jis.

TV3 archyvo nuotr.

Tuo tarpu laidos vedėjas Justinas Jankevičius pripažins kartą Naujuosius metus sutikęs maršrutiniame Vilniaus autobuse, o M. Katleris teigs, kad ši šventė jam nebeįdomi nuo 17-os. Tiesa, kartą Naujuosius metus jis taip pat yra sutikęs svetur. Deja, anot Manto, Naujųjų metų sutikimas trankiausias visgi yra būtent Europoje…

„Naujuosius metus vieną kartą švenčiau ne Lietuvoje – buvome Bankoke. Užlipome į dangoraižio viršų, kad galėtume viduryje nakties matyti fejerverkus, tačiau jie tetruko vos 10 minučių… O kai paklausėme, kur visi eina švęsti Naujųjų metų, mums buvo atsakyta, kad jie šią šventę mini balandį“, – juoksis laidoje jis.

TV3 archyvo nuotr.

Po linksmų istorijų abu vyrai bus pakviesti ir dar smagesniam žaidimui, kuriame taps viena komanda. Tiek jie, tiek jų priešininkai – J. Jankevičius ir Dijora Petrikonytė – turės ragauti įvairių patiekalų. Ir, neatskleidžiant jų pavadinimų, apibūdinti visa tai savo komandos narui per 15 sekundžių. Laukia daugybė gardumynų, pažymėtų gurmaniškiausiais pavadinimais – nuo „Sausio 1-osios ryto“ iki „Močiutės linkėjimų iš kaimo“… Kuri komanda nugalės?

Žaidimas „Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val., per TV3!

GALERIJA

  • Įsimintiniausi V. Mikaičio Naujieji metai: nuo šventės laive iki nekviesto svečio automobilyje
  • Įsimintiniausi V. Mikaičio Naujieji metai: nuo šventės laive iki nekviesto svečio automobilyje
TV3 archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS