Išsidavęs apie įvykusias vestuves D. Laukys ryžosi paskambinti kunigui | kl.lt

IŠSIDAVĘS APIE ĮVYKUSIAS VESTUVES D. LAUKYS RYŽOSI PASKAMBINTI KUNIGUI

  • 0

Vos prieš porą mėnesių apie planuojamas vestuves gerbėjus suintrigavę Dovydas Laukys ir atlikėja Monika Marija Paulauskaitė visuomenei situacijos nekomentavo.

Tačiau šį trečiadienio vakarą, 22 val.,  2TV laidoje „Duok paskambint“ dalyvausiantis Dovydas, atidavęs savo mobilųjį telefoną į vedėjo Timūro rankas, išsiduos ne vieną kartą.

Atvykęs į laidos filmavimą, Dovydas prisipažino, kad nebuvo matęs nė vienos laidos. Tad, jei būtų žinojęs jos formatą, būtų pasiruošęs ir panaikinęs mobiliajame telefone tam tikrus dalykus. Tik prasidėjus pirmajai  apžiūrai, Timūras žiūrovams parodys, kokios merginos nuotrauka ant Dovydo mobiliojo telefono viršelio bei šmaikščiai patrauks per dantį dėl auksinio vestuvinio žiedo ant rankos.

„Man patinka gražios moterys. Taip pat, kaip šokiuose vedu ant parketo, man patinka ir vesti“, – juokaus D. Laukys.

Man patinka gražios moterys. Taip pat, kaip šokiuose vedu ant parketo, man patinka ir vesti.

Nors laidoje dalyviai turi skambinti ne vienam savo pažįstamam ar telefone esančiam kontaktui, apie kurį neretai nieko neatsimena, tačiau kartais dalyviai turi išsisaugoję ir labai svarbių bei rimtų žmonių telefonų numerius. Šį vakarą, paskutinėje užduotyje D. Laukys ryšis skambinti kunigui, vyriausiajam policijos kapelionui Algirdui Toliatui.

„Laba diena, Algirdai, aš labai viršijau greitį ir gavau baudą, tačiau norėčiau, kad ją prisiimtų mano draugas, nes bijau atsakomybės“, – pokalbį su A. Toliatu pradės D. Laukys.

GALERIJA

  • Dovydas Laukys
  • Išsidavęs apie įvykusias vestuves D.  Laukys ryžosi paskambinti kunigui
  • Išsidavęs apie įvykusias vestuves D.  Laukys ryžosi paskambinti kunigui
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS