Įveikusi sunkią ligą, atsisakė viskuo aprūpinto gyvenimo | kl.lt

ĮVEIKUSI SUNKIĄ LIGĄ, ATSISAKĖ VISKUO APRŪPINTO GYVENIMO

  • 2

Žurnalistė ir rašytoja Erika Umbrasaitė buvo viena pirmųjų Lietuvoje, prabilusių apie akistatą su vėžiu. Įveikusi ligą, moteris atsisakė viskuo aprūpinto gyvenimo ir leidosi į avantiūrą nedideliame Prancūzijos miestelyje.

Netikėtai kažką krūtyje užčiuopusi moteris nutarė pasitikrinti, tačiau gydytojas patikino – viskas gerai. E. Umbrasaitė nepasidavė – ligos nuojautą patvirtino tik trečias gydytojas. Dalykiškos moters gyvenimas, karjera viešųjų ryšių agentūroje, darbas prezidentūroje, susitikimai su politikos bei verslo elito atstovais – visa tai pakeitė kova su klastinga liga.

„Išmokau vertinti šiandieną, kasdienybę, neatidėlioti rytdienai ir iš gražios lėkštės valgyti šiandien, o ne per Kalėdas“, – tikina E. Umbrasaitė.

Moteris pajuto, kad geras darbas ir kasdienybė nebeįkvepia. Ji teigia norėjusi, kad papasakoti apie praėjusį gyvenimą jai būtų tiesiog ne gėda, ir ji pagaliau darytų tai, ką nori.

Taip moteris susikrovė daiktus į du automobilius ir išvyko į Prancūziją, kur įsikūrė senoje mokykloje ir net įsigijo avių.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

dd

Tik labai prasti žmonės bėga iš savo krašto.

Benu klausia.

O kodel i Prancuzija? Lietuva per prasta.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS