Įvertinkite: S. Prūsaitis pristato vasariškai nostalgišką dainą „Rankos į viršų“ | kl.lt

ĮVERTINKITE: S. PRŪSAITIS PRISTATO VASARIŠKAI NOSTALGIŠKĄ DAINĄ „RANKOS Į VIRŠŲ“

  • 3

Saulius Prūsaitis pristato naują dainą „Rankos į viršų“ ir jos vizualizaciją, kurioje šimtai koncertų metu mojuojančių rankų. „Pakilusios rankos – simbolis. Jos man reiškia labai daug teigiamų dalykų. Pirmiausia tai – pavykęs koncertas, gera daina, puiki nuotaika, laisvė, atsipalaidavimas, draugystė, bendrumas. Tai vaizdas, kurį labiausiai mėgstu matyti nuo scenos ir kurio labai pasiilgstu. Šią vasarą jo buvo mažiau nei įprastai, bet, turint omenyje aplinkybes, vasara tikrai buvo gera ir ji dar tęsiasi“, – sako jis.

Daina „Rankos į viršų“ jau išbandyta keliuose koncertuose ir sulaukė puikios publikos reakcijos. „Rankos tikrai kilo į viršų, žmonės nuo pirmų akordų atsipalaidavo ir linksminosi iš širdies. Galimybės šokti dabartiniuose koncertuose ypač geros, nes niekas nesigrūda, žmonės išlaiko atstumus, todėl aplink save turi erdvės. Mes laikomės saugumo reikalavimų ir tuo pačiu stengiamės, kad publika justų visą smagią koncerto atmosferą“, – sako dainininkas.

„Rankos į viršų“ jungiasi su „39“, „Tu nemoki“, „Vasara 3016“, „Būkim draugais“, „Norim šokti“ ir kitais S. Prūsaičio hitais, kuriuos galima bus išgirsti naujausioje programoje „Vasaros Live Show“.

Koncertai vyks: rugpjūčio 15 d. – Palangos koncertų salėje, 19 d. – Vilniuje, Vasaros terasoje, ir 28 d. – Kaune, Nemuno saloje. Drauge su S. Prūsaičiu scenoje pasirodys ir hito „Vasarinė mergaitė“ atlikėjai „2Kvėpavimas“.

GALERIJA

  • Įvertinkite: S. Prūsaitis pristato vasariškai nostalgišką dainą „Rankos į viršų“
N. Žilinskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Valė

Koks jis kaimiškas

Kaimas

Jis daugiau jų ir nemoka, o klauso lyg daugiau niekas nedainuotų.Yra tų daūnų naujų, prasmingų.O čia-nesuprantu.

anonimas

galėtu išvažiuoti tr emigruoti ant visai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS