Izraelio supermodelis B. Refaeli nuteista dėl mokesčių vengimo | kl.lt

IZRAELIO SUPERMODELIS B. REFAELI NUTEISTA DĖL MOKESČIŲ VENGIMO

  • 2

Tel Avivo teismas sekmadienį garsiausiam Izraelio modeliui Bar Refaeli skyrė devynis mėnesius viešųjų darbų ir didelę baudą už mokesčių vengimą.

Praeityje su Holivudo aktoriumi Leonardo DiCaprio (Leonardu Dikaprijumi) susitikinėjusi B. Refaeli liepą buvo pripažinta kalta dėl melagingos informacijos apie užsienyje išgyvento laiko pateikimą siekiant išvengti mokesčių Izraelyje.

Pagal anksčiau pasiektą susitarimą, kuomet manekenė pripažino kaltę mainais į švelnesnę bausmę, tris vaikus auginančiai 35 metų moteriai teismas skyrė 2,5 mln. šekelių (721 tūkst. JAV dolerių) baudą ir nurodė padengti mokestines skolas.

B. Refaeli viešuosius darbus dirbs Tel Avivo priemiestyje ir nuo rugsėjo 21 d. padės rimtą fizinę ir psichinę negalią turintiems žmonėms.

Pagal galiojančią tvarką, šalyje negyvenantys Izraelio piliečiai yra atleidžiami nuo prievolės deklaruoti užsienyje gautas pajamas Izraelio mokesčių tarnyboms.

Manekenės motina Tzipi Refaeli (Cipi Refaeli) dėl įvairių mokesčių nusižengimų buvo nuteista kalėti 16 mėnesių. Jai taip pat buvo nurodyta sumokėti 2,5 mln. šekelių baudą ir sumokėti mokestines nepriemokas.

Šis teismo sprendimas padėjo tašką jau kelerius metus tebesitęsiančioje byloje, kurioje B. Refaeli buvo pirmą kartą suimta 2015 metų gruodį.

Beje, B. Refaeli taip buvo atsidūrusi skandalo epicentre, kai norėdama išvengti privalomos dvejų metų karinės tarnybos ištekėjo už savo tėvo draugo, o po trumpo laiko jiedu išsiskyrė.

Šiuo metu ji yra ištekėjusi už Izraelio verslininko Adi Ezros ir augina tris vaikus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kavenskis

Slepti mokescius tai sveikintinas ir skatintinas reiskinys, nes politikai neverti savo algu.....

Litvakė

Ji Lietuvos žydu kilmes. Graži.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS