J. Bareikis ir R. Karpis atkartojo garsiąją grupės „The Beatles“ nuotrauką | kl.lt

J. BAREIKIS IR R. KARPIS ATKARTOJO GARSIĄJĄ GRUPĖS „THE BEATLES“ NUOTRAUKĄ

  • 1

Šiandien sukanka lygiai 50 metų nuo paskutiniojo „The Beatles“ albumo „Abbey Road“ išleidimo. Ta proga Rafailas Karpis ir Jokūbas Bareikis su muzikantais Vilniaus centre žaismingai atkartojo ikoniškąją ketveriukės nuotrauką. 

Jie kviečia prisiminti grupės istoriją ir muziką netrukus prasidėsiančiame koncertiniame ture „The Beatles show“.

„Abbey Road“ albumas – paskutinis, kurį grupė „The Beatles“ įrašė bendrai, o garsioji ketveriukės nuotrauka prie „Abbey Road“ studijos Londone jau seniai tapo įkvėpimu milijonams grupės gerbėjų. Šie faktai sudaro tik mažytę dalį istorijos, kurią jums pasirengę papasakoti ir padainuoti žinomi šalies atlikėjai R. Karpis ir J. Bareikis su gyvo garso grupe.

Kaip praneša organizatoriai, „The Beatles show“ – tai unikalus koncertinis turas, kurio metu išgirsite gražiausias ir populiariausias grupės „The Beatles“ dainas: „Let it be“, „Yesterday“, „Help“, „Hey Jude“, „Love me do“, „Strawberry Fields Forever“ bei sužinosite įdomių detalių apie grupės kūrybą ir gyvenimą.

R. Karpis – prisiekęs šios grupės gerbėjas, atmintinai žino visus jos istorijos faktus. J. Bareikis vaikystėje iš tėvų savindavosi bitlų plokšteles, flomasteriais žymėdamas mėgstamiausias savo dainas. Sujungę savo pagarbą ir meilę bitlų muzikai, jie sukūrė intriguojantį teatralizuotą šou, kuriame ne tik atlieka „The Beatles“ dainas, bet ir įdomiai pasakoja grupės istoriją, improvizuodami ir kalbėdami su publika.

„The Beatles Show“ koncertų turas po Lietuvą prasidės lapkričio 14 d. Panevėžyje, ir tęsis visą lapkričio mėnesį. Lapkričio 15 d. atlikėjai kviečia susitikti Šiauliuose, lapkričio 23 d. Klaipėdoje, lapkričio 24 d. Kaune, o šį koncertinį turą užbaigs paskutinis pasirodymas lapkričio 30 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje.

GALERIJA

  • J. Bareikis ir R. Karpis atkartojo garsiąją grupės „The Beatles“ nuotrauką
  • J. Bareikis ir R. Karpis atkartojo garsiąją grupės „The Beatles“ nuotrauką
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sarkazmas

penki nykštukai be Snieguolės

SUSIJUSIOS NAUJIENOS