J. Deppas iš buvusios žmonos siekia prisiteisti 50 mln. dolerių | kl.lt

J. DEPPAS IŠ BUVUSIOS ŽMONOS SIEKIA PRISITEISTI 50 MLN. DOLERIŲ

  • 0

Aktorė Amber Heard (Amber Herd) prašo teismo atmesti 50 mln. JAV dolerių (44 mln. eurų) vertės ieškinį dėl šmeižto, pateiktą jos buvusio vyro Holivudo žvaigždės Johnny Deppo (Džonio Depo) dėl laikraštyje „The Washington Post“ paskelbto straipsnio apie šeiminį smurtą.

Ketvirtadienį Virdžinijos Ferfakso teismui įteiktame dokumente A. Heard advokatai pakartojo kaltinimus, kad J. Deppas prieš ją smurtavo, ir pateikė daiktinių įrodymų, tokių kaip aktorės sumušto veido ir randuotų rankų nuotraukos.

Praėjusį mėnesį J. Deppo pateiktame ieškinyje teigiama, kad kaltinimai smurtu yra „kategoriškai ir akivaizdžiai nepagrįsti“.

„The Washington Post“ publikuotame A. Heard straipsnyje tvirtinama, jog visuomenė baudžia aktorę už tai, kad ji tapo šeiminio smurto auka, taip pat raginama keisti požiūrį į tokio pobūdžio nusikaltimus.

Straipsnyje neminimas J. Deppo vardas ir neaprašomi jokie incidentai. Vis tik aktoriaus ieškinyje sakoma, jog akivaizdu, apie ką kalbėjo A. Heard, ir kad tai neigiamai paveikė jo karjerą.

J. Deppo advokatai kol kas nesureagavo į prašymus pakomentuoti situaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS