J. Jankevičius apie A. Mamontovą: jis yra kiečiausias „bičas“, kokį esu sutikęs | kl.lt

J. JANKEVIČIUS APIE A. MAMONTOVĄ: JIS YRA KIEČIAUSIAS „BIČAS“, KOKĮ ESU SUTIKĘS

  • 4

„Gero vakaro šou“ studijoje šiandien viešės ypatingai talentingi svečiai – kompozitorius, atlikėjas, aktorius Andrius Mamontovas ir aktorius Ainis Storpirštis. Abu jie ne tik pademonstruos savo talentus, bet ir suskels ne vieną pokštą ir šmaikštumu nė kiek nenusileis patyrusiems humoro vilkams Mindaugui Stasiuliui ir Justinui Jankevičiui.

Studijoje vyriškas pokalbis rutuliojosi ir apie atostogas, ir apie grybavimą, ir apie ūkiškus buities darbus. Laidos vedėjai ir Andrius intensyviai aptarinėjo, kokius – plastikinius ar medinius – langus rinktųsi A. Mamontovas? Kokius buitinius darbus jis moka atlikti, pavyzdžiui, ar gebėtų perklijuoti tapetus? Atlikėjas sulaukė ne vieno provokuojančio klausimo, tačiau iš visų šmaikščiai išsisukdavo.

Justino Jankevičiaus paklaustas apie tai, ar yra buvęs sporto klube ir koks aparatas jam ten labiausiai patiko, ilgai negalvojęs atsakė: „Vandens“.

Andrius Mamontovas ir vedėjus, ir žiūrovus sužavėjo pademonstravęs specialų garso apdorojimo prietaisą, kuris gali atlikti įvairias manipuliacijas su garsu – pastorinti, paploninti ir t.t. Pasinaudoję šio prietaiso galimybėmis Andrius, Justinas, Mindaugas ir Karolina Meschino čia pat vietoje sukūrė ir įrašė dainą.

J. Jankevičius taip susižavėjo kūrybiniu procesu, kad negailėjo liaupsių A. Mamontovui: „Jis yra kiečiausias bičas, kokį esu sutikęs“, – sakė laidos vedėjas.

Kitas laidoje viešėjęs svečias Ainis Storpirštis taip pat sužavėjo studijos svečius savo talentu. Jis dabar intensyviai filmuojasi daugiaserijiniame TV filme „Turtuolis vargšas“, kuriame atlieka net du pagrindinius vaidmenis – vienu metu įkūnija du visai skirtingus personažus – turtingos šeimos paveldėtoją ir neturtingą muzikantą.

Kaip jam sekasi akimirksniu persikūnyti į skirtingus personažus, pademonstravo čia pat studijoje atlikęs improvizaciją vestuvių tema – jis pademonstravo kaip elgiasi vargšas ir turtuolis per savo vestuves – kokios jų manieros, kaip kalba ir pan. Neliko abejonių, kad Ainis išties talentingas!

Ainis, Justino Jankevičiaus paklaustas, ar jis yra labiau turtuolis ar vis tik labiau vargšas, atsakė:

„Aš pozicionuoju save labiau kaip turtuolį, bet ne visada norai sutampa su realybe“, – juokavo aktorius.

„Kas geriau honoraras ar palikimas?“, – toliau klausinėjo Justinas.

„Honoraras. Nes tavo. Apskritai man labai svarbu, kad gyvenime turėčiau kažką savo. Man tada yra gerai“, – sakė Ainis.

Daugiau pokštų ir humoro – šiandien  su „Gero vakaro šou“ 19.30 val. tik per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kauniokas

Nukvakes sovietinis reliktas, komunistėlis neišpruses ir nupušes!

Jonas

Muzika nieko , bet kai pradeda savo mintis destyti, dingsta noras jo muzika klausyti

Anonimas

Man jisai tai niekas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS