J. Lopez išsiskyrė su beveik 20 metų jaunesniu mylimuoju | kl.lt

J. LOPEZ IŠSISKYRĖ SU BEVEIK 20 METŲ JAUNESNIU MYLIMUOJU

  • 0

Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) išsiskyrė su savo vaikinu Casperu Smartu (Kasperu Smartu). Kaip žurnalui „People“ teigė šaltinis, 47-erių J. Lopez ir jos ilgametis mylimasis, kuriam – 29-eri, nebesusitikinėja.

„Jennifer ir Casperas išsiskyrė, – sakė šaltinis. – Jie nebe drauge jau kelios savaitės.“ „Nebuvo nieko dramatiška, jie gerai sutarė, tiesiog tai priėjo prie natūralios pabaigos. Jie liks draugai ir matosi vienas su kitu, bet nėra kartu. Tai buvo draugiška“, – pridūrė šaltinis.

C. Smarto atstovas atsisakė komentuoti išsiskyrimą, o J. Lopez atstovas neturėjo komentarų.

Jennifer romaną su C. Smartu užmezgė 2011-aisiais, praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai paskelbė apie savo skyrybas su M. Anthony. Abu ispanakalbiai dainininkai, Maxo (Makso) ir Emme (Em) tėvai, sukti kiekvienas savo keliais nusprendė po septynerių santuokos metų, o visus skyrybų dokumentus sutvarkė 2014-aisiais.

A. Marcas buvo trečias J. Lopez sutuoktinis. Anksčiau ji buvo trumpai ištekėjusi už šokėjo Criso Juddo (Kriso Džudo) ir padavėjo kubiečio Ojani Noa (Ochanio Noa), be to, žiniasklaida plačiai aprašinėjo jos romanus su repo magnatu Seanu Combsu (Šonu Kombsu) ir aktoriumi Benu Afflecku (Benu Afleku).

Netrukus po to, kai pasklido gandai apie naują J. Lopez romaną, šaltinis „People“ tvirtino, kad tėra „trumpas meilės romanas dėl malonumo“. Tačiau dainininkė ir aktorė su Casperu liko ilgam, o 2012-ųjų liepą pora jau atvirai kalbėjo apie savo santykius.

 

„Ji maloni, linksma, miela, gero būdo ir gailestinga, – kovo mėnesį apie J. Lopez sakė C. Smartas. – Negali norėti nieko daugiau. Ji nuostabi.“

Nors anksčiau jie buvo ir išsiskyrę, ir vėl susitaikę, daugiausia stengdavosi savo santykių labai neviešinti.

„Iš tikrųjų labai retai išeiname į viešumą, – aiškino jis. – Abu negeriame, nevartojame jokių narkotikų, nerūkome, nepiktnaudžiaujame vaistais ir nedarome jokių kitų kvailysčių. Mes neįsitraukiame į Holivudo gyvenimą, kuris gali sukramtyti ir išspjauti. Milijonus kartų mačiau taip nutinkant.“

Praėjusį mėnesį pora buvo drauge pastebėta Las Vegase, maloniai bendraujanti per J. Lopez gimtadienio šventę liepos 24-ąją. C. Smartas net dalyvavo populiariame jos šou viešbutyje ir kazino „Caesar's Palace“ rugpjūčio 13 dieną – drauge su J. Lopez buvusiu vyru Marcu Anthony (Marku Entoniu) ir jo drauge, modeliu Shannon de Lima (Šanon de Lima).

J. Lopez anksčiau „People“ ir EW yra sakiusi, kad C. Smartas vaidina didelį vaidmenį jos aštuonmečių dvynių Maxo ir Emme gyvenime.

Santykius su C. Smartu ir M. Anthony ji derino pirmiausia galvodama apie savo vaikų interesus. „Mano santykiai su jais visada paremti vaikų (interesais). Kas geriausia jiems, jiems girdint kalbėkime taip... Kai yra laimingi, jie tiesiog suteikia laimės ir džiaugsmo namams, o tada visa kita tarsi nuo to atsispiria“, – sakė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS