J. Ritčik iš „4Fun“ dalyvaus „Lietuvos balse“: viskas baigta būna tik tada, jei pats tuo patiki | kl.lt

J. RITČIK IŠ „4FUN“ DALYVAUS „LIETUVOS BALSE“: VISKAS BAIGTA BŪNA TIK TADA, JEI PATS TUO PATIKI

Šį sekmadienį jau į antrąsias akląsias perklausas pakviesiantis  „Lietuvos balsas“ vėl stebins: solidaus, 10-ojo jubiliejaus proga projekto scena vilios pačius įvairiausius dalyvius – nuo visą dešimtmetį apie ją svajojančių neatrastų talentų iki naujai atgimusių scenos žvaigždžių pasirodančių ne tik kaip solo atlikėjai, bet ir duetuose ar trio.

Tarp jų – ir prieš 16 metų Eurovizijoje dalyvavusi Julija Ritčik, susibūrusi į trio su buvusiais grupės „4Fun” nariais – Justu bei Rimantu Jasenkomis.

Užregistravo slapta

Ar lengva scenos vilkams dalyvauti muzikiniame projekte, kuriame ne vienas tik pradeda savo kelią ir iš naujo išgirsti objektyvią nuomonę apie savo talentą? „Tikrai ne”, –  juokiasi Julijos Ritčik trio ir prisipažįsta, kad šiaip tokiai avantiūrai būtų nesiryžę, tačiau slapta tai padarė jauniausias trio narys Justas. „Atėjome į projektą Justo dėka ir dėl Justo kaltės tuo pačiu: jis mus užregistravo nepasitaręs ir pasakė tik jau kai buvome atrinkti. Pirma reakcija buvo neigiama: ką čia mes veiksime, juk čia scena naujokams, jaunimui... Tačiau tada pagalvojome: juk kaip trio mes irgi esame naujokai...o širdyje – tas pats jaunimas“, – šypsosi visada jaunatviškumu pasižymėjusi atlikėja. Julijai pritaria ir Justas.

„Įkalbinėti kolegas teko savaitėmis, gal net mėnesiais – tikrai nemažai kavos išgerta, nemažai diskutuota. Tačiau pavyko. Ir nuo pat pradžių tikiu mūsų galimybėmis“, – įkvėpimo nestokoja gitaristas Justas Jasenka. „Iš tiesų, naujiems išbandymams, naujoms pradžioms niekada nėra blogo laiko. Gyvenime „viskas baigta“ nebent jei pats tuo patiki“,  –  svarsto Julija.

Į trio susibūrė per karantiną

Julijos Ritčik trio išaugo iš Eurovizijoje dalyvavusios grupės „4Fun” narių. „Per karantiną nebegalėjome tverti be muzikos, todėl ėmėme va taip vis neformaliai pamuzikuoti tokios trijulės sudėtyje.  Viskam pasibaigus supratome, kad tai gali išeiti ir į kažką rimtesnio, kad tikrai turime kuo nustebinti ir kuo pasidalinti“, – pasakoja Julija.

„Žiūrovai net neįsivaizduoja, kiek mes įdėjome širdies, išmonės ir pastangų aranžuodami savo kūrinius. Tikimės jiems parodyti kai ką naujo, galbūt ne visai įprasto“, –  intriguoja grupės bosistas Rimantas Jusėnas. Kaip ir išduoda pavardė, Justas bei Rimantas yra tėvas ir sūnus. Tačiau visa trijulė jau tiek laiko muzikuoja kartu, kad  jaučiasi kaip šeima. „Kai dingstame repetuoti, sakome – keliaujame susitikti su savo kita šeima“, – juokiasi Justas.

„Kaip bebūtų, į projektą tikrai atėjome „for fun“ (liet. savo malonumui, dėl malonumo). Nors ir esame patyrę, labai daug ruošėmės, jaučiame didelę atsakomybę ir jaudulį. Projektas kupinas talentų, todėl bus ką veikti norint įrodyti, ko esame verto“, – akcentuoja trijulė.

Kaip seksis šiam trio ir kitiems antrųjų aklųjų perklausų dalyviams bus galima pamatyti jau šį sekmadienio vakarą, „Lietuvos balse“, 19.30, per LNK.

GALERIJA

  • J. Ritčik iš „4Fun“ dalyvaus „Lietuvos balse“: viskas baigta būna tik tada, jei pats tuo patiki
  • J. Ritčik iš „4Fun“ dalyvaus „Lietuvos balse“: viskas baigta būna tik tada, jei pats tuo patiki
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Abstinentas

Kada bus projektas "Dinozaurų šou" tokiems nežiūrintiems į veidrodį ir nesugebantiems laiku nulipti nuo scenos dinozaurams, kad pasijustų reikalingi ir reikšmingi, nes tokiuose projektuose, kur dalyvauja jauni talentai, atrodo apgailėtinai, lyg išmaldos prašytų?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS