Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę | kl.lt

JAUNIAUSIA „SIDABRINĖS GERVĖS“ LAUREATĖ DĖL KARJEROS PAAUKOJO MEILĘ

  • 1

Kultiniame filme „Ekskursantė“ debiutavusi ir kino kritikų bei žiūrovų simpatijas pelniusi jaunoji aktorė Anastasija Marčenkaitė sieks užkariauti ir televizijos žiūrovų širdis. Devyniolikmetė mergina atliks pagrindinį vaidmenį naujajame LNK televizijos seriale „Paveldėtoja“.

2014-aisiais „Sidabrinės gervės“ statulėlę ir geriausios metų aktorės titulą pelniusi paauglė tapo jauniausia aktore, iškovojusia garbingiausią Lietuvos kino apdovanojimą. Daugelį stebino, kad iki savo debiuto kine Anastasija nė nebuvo mėginusi vaidinti ir niekada nesvajojo tapti aktore.

Prabėgus trims metams po šlovingojo debiuto kine, talentingoji A. Marčenkaitė vaidybos neapleidžia ir nori save išbandyti nauju amplua – vaidmeniu televizijos seriale.

„Per šiuos metus pasikeičiau. Baigiau mokyklą, subrendau kaip asmenybė. Tačiau noras vadinti niekur nedingo. Myliu šį darbą ir labai džiaugiuosi, kad taip anksti, būdama vos vienuolikos metų, galėjau save jame atrasti. Nemažai mano pažįstamų iki šiol nežino, ką jie norėtų veikti gyvenime. Aš labai gerai žinau, ko noriu“, – neslepia A. Marčenkaitė.

Dėl išsvajotosios aktorės karjeros mergina netgi paaukojo meilę.

Širdys niekam nedužo. Abu nusprendėme pasukti skirtingais keliais, nors ir buvo labai gera kartu. Taip pasielgėme, kad netrukdytume vienas kitam siekti karjeros.

„Širdys niekam nedužo. Abu nusprendėme pasukti skirtingais keliais, nors ir buvo labai gera kartu. Taip pasielgėme, kad netrukdytume vienas kitam siekti karjeros. Jeigu mano antroji pusė būtų iš kino pasaulio, galbūt vis dar būtume kartu. Jam buvo sunku suprasti aktorės darbo ypatumus – bučinius, demonstruojamą meilę“, – atvirai prisipažįsta mergina.

Nuoširdumu ir nepriekaištinga vaidyba Audriaus Juzėno režisuotoje kino juostoje „Ekskursantė“ sužavėjusi A. Marčenkaitė viliasi, kad jos talentu susižavėję gerbėjai atpažins ją ir prodiuserinės kompanijos „VRS“ kuriamame seriale. Nors vienuolikmetė mergaitė tapo žavinga jauna moterimi, televizijos žiūrovus užburs jos natūralumas, drąsa ir tikri jausmai.

„Gyvenime vadovaujuosi principu: „Ką darai, daryk gerai“. Todėl sulaukusi pasiūlymo vaidinti seriale ilgai svarsčiau, ar jį priimti. Kino virtuvės jau buvau ragavusi, bet televizija man atrodė visiškai nepažįstama ir net baugi. Nežinojau, kaip man seksis. Tačiau dabar labai džiaugiuosi perlipusi per savo baimes ir priėmusi šį iššūkį. Šis projektas – vienas ryškiausių įvykių gyvenime. Man tai tarsi aktorystės mokykla“, – džiaugiasi talentingoji aktorė.

Bene labiausiai ją žavi galimybė dirbti su patyrusiais kolegomis. Iš jų A. Marčenkaitė sulaukia patarimų ir padrąsinimų. Kai išsijungia kameros, konkurencijai ar pavydui filmavimo aikštelėje vietos nėra.  

Seriale „Paveldėtoja“ vaidina visas būrys profesionalių Lietuvos kino, teatro ir televizijos aktorių, tarp kurių  – Arnoldas Eisimantas, Jolanta Dapkūnaitė, Dalia Michelevičiūtė, Monika Bičiūnaitė, Mindaugas Papinigis, Donatas Šimukauskas, Emilija Latėnaitė ir kiti.

Televizijos serialą „Paveldėtoja“ žiūrovai galės stebėti per LNK televiziją jau nuo sausio 29-osios.

GALERIJA

  • Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę
  • Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę
  • Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę
  • Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę
  • Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę
  • Jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė dėl karjeros paaukojo meilę
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vilmanork@gmail.com

ziauriai idomus serialas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS