Jei norite didesnio atlyginimo – pasiryškinkite lūpas | kl.lt

JEI NORITE DIDESNIO ATLYGINIMO – PASIRYŠKINKITE LŪPAS

  • 1

Modelis, Lietuvos atstovė konkurse „Vis Visata 2013“ Simona Burbaitė, baigusi verslo studijas, ruošiasi būsimam darbo pokalbiui. Mergina neslepia, kad tokiame pokalbyje svarbu ne tik  pretenduojančio asmens patirtis ir žinios, bet ir nepriekaištinga išvaizda. O jei dar galima pagudraut su makiažo paslaptimis, kodėl gi jų nepanaudojus.

Kiekvienoje darbovietėje yra savitas aprangos kodas, tam tikros taisyklės, tad labai dažnai vienintelis būdas išsiskirti ir atskleisti savo individualumą yra būtent makiažas.

Specialistai teigia, kad pagrindinė moterų klaida darbe yra tiesiog makiažo nebuvimas. Dailiosios lyties atstovės labai dažnai bijo išreikšti save ir paskęsta pilkoje masėje. O juk pagrindinė makiažo užduotis – paslėpti trūkumus ir išryškinti pranašumus.

Pasak grimo dailininkės Jolantos Sargautytės, pasąmonė daug geriau priima informaciją, sklindančią iš ryškių lūpų. Tad jei norite išreikšti tvirtą savo nuomonę ar pareikalauti geresnio atlyginimo, paryškinkite savo lūpas ir sėkmė bus jūsų pusėje.

Šio sekmadienio LNK laida „Mes pačios“ 9.30 val. kartu su Jolanta atskleis neįtikėtinų verslo makiažo gudrybių, skirtų dirbančioms ir darbo besidairančioms moterims. Kartu su Simona Burbaite klausime, kas tinka komandai vadovaujančiai verslininkei ir kokio makiažo vengti  einant į darbo pokalbį.

Žiūrovai taip pat išvys stulbinančius kūno kultūros mokytojos, profesionalios tinklininkės iš Jonavos Donatos finalinius pasikeitimus „Pokyčių metas“ projekte. Laidos gerbėjai galės tapti nedidelės stilistų išdaigos Donatai liudininkais. O besirūpinantiems savo oda, nagais ir plaukais, laidos kūrėjai  pateiks neįtikėtinai naudingų patarimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Viktorasss

Na ir prajuokino mane zurnaliste . Ateis pas mane i kabineta darbuotoja ,prisidazius kaip lele ir as jai uz tai pakelsiu atlyginima . Kaip tik ko gero priesingai ,nes ji su savo prisidazymais kenkia kolektyvo darbui ,kuris per darbo diena ja apkalbineja ir saiposi . Tai tegul ir vakarine suknele uzsideda eidama i darba , tuomet ir paregose pakelsim . Proto nebereikes . Grimuotoja matyt uzsake straipsneli ,nes klijentu truksta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS