JK žiniasklaida paskelbė naujas Velso princesės Catherine nuotraukas | kl.lt

JK ŽINIASKLAIDA PASKELBĖ NAUJAS VELSO PRINCESĖS CATHERINE NUOTRAUKAS

  • 0

Po savaitės, kai kilo triukšmas dėl redaguotos nuotraukos, pirmadienį Jungtinės Karalystės žiniasklaida paskelbė naujas Velso princesės Catherine (Ketrin) nuotraukas.

Pirmadienį britų bulvarinis laikraštis „The Sun“ paskelbė vaizdo įrašą ir nuotrauką, kurioje matyti besišypsanti 42-ejų princesė, vaikštinėjanti kartu su savo vyru princu Williamu (Viljamu) ūkininkų turguje Vindzore, į vakarus nuo sostinės. 

„Džiugu tave matyti, Catherine“, – pirmadienį po nuotraukomis rašė „The Sun“. 

Anksčiau šį mėnesį Catherine atsidūrė sąmyšio centre po to, kai prisipažino redagavusi oficialų savo ir trijų vaikų portretą, kurį Motinos dienos proga paskelbė karališkieji rūmai.

Catherine viešumoje nesirodė nuo Kalėdų, o sausį jai buvo atlikta pilvo operacija. Tai pakurstė gandus, ypač internete, apie jos sveikatą.

Tačiau, užuot išsklaidžiusi nuogąstavimus dėl jos sveikatos, redaguota nuotrauka sukėlė virtinę gandų, o žiniasklaida suskubo ją pašalinti. 

Vėliau Velso princesė už tai atsiprašė, tačiau ją kritikavo ir paprastai jai palanki žiniasklaida. 

JK žiniasklaidos teigimu, naujausios nuotraukos Catherine ir jos vyro nuotraukos buvo padarytos šeštadienį. 

„The Sun“, paprastai karališkąją šeimą palaikantis leidinys, atkreipė dėmesį, kad ekspertai pasmerkė vaizdo įrašą kaip „tobulą atsaką troliams“.

„The Sun“ taip pat pranešė, kad sosto įpėdinis Williamas ir Kate sekmadienį stebėjo sporto renginį, kur varžėsi trys jų vaikai – George'as (Džordžas), Charlotte (Šarlot) ir Louisas (Luisas).

Kitas dažnai karališkąją šeimą palaikantis dienraštis „Daily Mail“ teigiamai komentavo naujausias nuotraukas, sakydamas, kad jos turėtų nutildyti sąmokslo teorijų šalininkus. 

„Daily Mail“ pridūrė, kad ši nuotrauka „nuramins gerbėjus, kad ji sėkmingai sveiksta po pilvo operacijos“. 

Prieš pasirodant šioms nuotraukoms Catherine jau buvo nufotografuota automobilyje su Williamu.

Tačiau gandai apie Velso princesės sveikatą jau sklando ne vieną savaitę.

Savaitgalį britų žiniasklaida nurodė, kad Catherine viešųjų pareigų nevykdys iki balandžio vidurio.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS