K. Juodzevičiūtė abitūros egzaminus iškeistų į „Euroviziją“ Portugalijoje | kl.lt

K. JUODZEVIČIŪTĖ ABITŪROS EGZAMINUS IŠKEISTŲ Į „EUROVIZIJĄ“ PORTUGALIJOJE

Antrus metus iš eilės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje sublizgėjusi Kotryna Juodzevičiūtė į Kaune vyksiantį finalą keliauja su daina „That Girl“.

Ir nors šiuo metu dvyliktokė turėtų ruoštis abitūros egzaminams, kelią į mokyklą pastaruoju metu dėl intensyvių darbų teko primiršti, o pergalės nacionalinėje atrankoje atveju jauna atlikėja nedvejodama praleistų egzaminus tam, kad galėtų atstovauti savo šaliai didžiausiame Europos dainų konkurse.

„Artimieji, žinoma, negalvoja, kad nieko tokio atidėti mokyklą metams [dėl „Eurovizijos“]. Bet man labai pasisekė, nes mano artimieji, šeima, draugai, yra supratingi, prijaučiantys muzikai ir suprantantys šou pasaulį, tad nejaučiu kažkokio spaudimo ar nepasitenkinimo, jei išvažiuočiau į „Euroviziją“ užuot laikiusi egzaminus“, – LRT.lt Facebook Live transliacijoje tvirtino atlikėja.

Dainą „That Girl“ pasirinkusiai K. Juodzevičiūtei atrankos metu ne kartą teko išgirsti pastebėjimų, kad jos kūrinys yra labai amerikietiško stiliaus, kurį vargu, ar Europos auditorija supras. Pati atlikėja mano, kad toks stiliaus išskirtinumas yra naudingas.

„Daina yra amerikietiška, tikrai su tuo sutinku. Ji turi R&B stiliaus bruožų, o tai yra populiaru Amerikoje. Bet man tai labai patinka, nes tai – mano stilius, aš tokios muzikos ir klausau. Mano daina – tam tikra naujovė tarp senojo R&B stiliaus, kuris anksčiau skambėjo Amerikoje, ir kurio jau daug metų niekas neklauso Europoje bei pophitų, kurie šiuo metu skamba radijuje“, – įsitikinusi dainininkė.


Paklausta, ką mano apie kitus šiųmetinius konkurso dalyvius, K. Juodzevičiūtė negailėjo jiems gražių žodžių. „Nieko nelaikau savo konkurentais, nes manau, kad muzikoje ir mene negali būti konkurencijos. Kiekvienas atlikėjas, kiekviena daina yra verta labai daug pagyrų, aplodismentų, nes tai yra darbas, ir tai turi būti įvertinta.

O šiaip man patinka Jurgio Brūzgos daina, tikrai labai gerai ją įsiminiau. Taip pat palaikau jaunosios kartos atstovus. Paula atėjo su labai naujoviška daina, atitinkančia visas tendencijas. Taip pat labai palaikiau Gabrielių Vagelį, kuris iškrito. Man svarbu, kad jauni atlikėjai ateina su labai stipriomis dainomis. Labai džiaugiuosi, kad po truputį jauni žmonės atranda savo stilių, išpopuliarina tokią muziką“, – kalbėjo K. Juodzevičiūtė.

Visas pokalbis – vaizdo įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS