K. Kardashian gerbėjai rinks pavadinimą naujam K. Westo albumui | kl.lt

K. KARDASHIAN GERBĖJAI RINKS PAVADINIMĄ NAUJAM K. WESTO ALBUMUI

  • 0

Kim Kardashian (Kim Kardašian) paragino savo gerbėjus tinkle „Twitter“ išrinkti pavadinimą ilgai lauktam jos vyro Kanye Westo (Kanjė Vesto) naujam albumui.

Hiphopo žvaigždė savo aštuntą dainų rinkinį, kuris turėtų pasirodyti vasario 11 dieną, iš pradžių pavadino „SWISH“, tačiau praėjusią savaitę nusprendė pakeisti albumo pavadinimą į „WAVES“, nors dabar, atrodo, jis nėra tikras ir dėl šio pavadinimo.

Pirmadienį Kim, kurią socialiniame tinkle „Twitter“ seka 40 milijonų žmonių, paprašė savo gerbėjų nuspręsti, ar albumas turėtų vadintis „SWISH“, „WAVES“, ar dar kitu siūlomu pavadinimu „SO HELP ME GOD“.

Daugiau nei 45 procentai dalyvavusiųjų pavadinimo rinkimuose pasisakė už „SO HELP ME GOD“.

Pats Kanye dar neišreiškė savo nuomonės apie žmonos iniciatyvą, tačiau, atrodo, kad Kim galios internete yra milžiniškos – albumo pavadinimo rinkimuose dalyvavo 439 tūkst. 102 interneto vartotojai – dukart daugiau nei Nacionalinio respublikonų komiteto pirminiuose prezidento rinkimų kandidato rinkimuose Ajovoje.

Senatorius Tedas Cruzas ( Tedas Krusas) Ajovoje pirmadienį išstūmė milijardierių Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą) iš prezidento rinkimų kampanijos favorito pozicijų.

Kanye naujojo albumo pristatymas turėtų vykti per madų šou Niujorko arenoje „Madison Square Garden“ vasario 11 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS