K. Kardashian išsiskyrė su krepšininku J. Hardenu | kl.lt

K. KARDASHIAN IŠSISKYRĖ SU KREPŠININKU J. HARDENU

  • 0

JAV televizijos realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (Chlojė Kardašian) vėl laisva – prieš kelias savaites ji išsiskyrė su savo širdies draugu krepšininku Jamesu Hardenu (Džeimsu Hardenu).

Atrodo, kad praėjusių metų liepą prasidėjęs televizijos šou „Gyvenimas su Kardašianais“ ( Keeping up With The Kardashians) žvaigždės ir „Houston Rockets“ krepšininko romanas baigėsi, skelbia žiniasklaida.

„Ji prieš kelias savaites jį metė“, – sakė šaltinis „Us Weekly“.

31 metų Khloe romanas su 26 metų krepšininku jau buvo pakibęs ant plauko pernai spalį, kai jos vyrą Lamarą Odomą ištiko koma perdozavus narkotikų viename Nevados viešnamyje.

Nors sutuoktiniai tuo metu buvo atitolę vienas nuo kito ir gyveno atskirai, Khloe nusprendė sustabdyti skyrybų procesą, norėdama turėti galimybę dalyvauti priimant sprendimus dėl L.Odomo gydymo.

Nors tokiomis aplinkybėmis neseniai prasidėjęs romanas galėjo nutrūkti, Khloe prasitarė, kad J.Hardenas ją labai palaikė tuo sunkiu metu.

„Jamesas buvo šaunus, – sakė ji laidų vedėjui Ryanui Seacrestui (Rajenui Sikrestui) lapkričio mėnesį. – Jis visur mane labai palaikė. Esu tikra, kad, žinoma, buvo akimirkų, kai jam buvo nepatogu dėl kai kurių dalykų, tačiau esu labai sąžiningas žmogus ir neturiu ką slėpti... Jis buvo šaunus, o aš – atvira ir sąžininga“.

Taigi, nors Khloe santykiai su Jamesu, kaip pranešama, dabar visai nutrūko, atrodo, jog ji vis dar gerai sutaria su Lamaru – sekmadienį jiedu su jos vyresniąja seserimi Kim buvo išėję pasivaikščioti.

Vis tik iširusios poros gerbėjai neturėtų prarasti vilčių, kad Khloe ir Jamesas dar gali susitaikyti, nes ji, kaip pranešama, neplanuoja atnaujinti romantiškų santykių su Lamaru.

„Ji tiesiog nori, kad jam viskas būtų gerai“, – sakė vienas šeimai artimas šaltinis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS