K. Krivickas išgyvena skaudžią netektį: mirė mama | kl.lt

K. KRIVICKAS IŠGYVENA SKAUDŽIĄ NETEKTĮ: MIRĖ MAMA

  • 2

Kristupas Krivickas išgyvena skaudžią netektį. Pirmadienį mirė jo mama Virginija Krivickienė

Apie mamos mirtį žinomas vyras pranešė antradienį socialiniuose tinkluose.

„Vakar, taip ir neatsigavusi po itin sudėtingos širdies operacijos, Santaros klinikų reanimacijoje mirė mano Mama Virginija. Ji išėjo be skausmo ir kančios, taikiai ir ramiai. Apsupta artimųjų meilės ir dėmesio, jausdama ir žinodama, kad yra mylima mama ir močiutė“, – rašė K. Krivickas feisbuke.

Žinomas vyras prisipažino, kad jo šeimai tai – didžiulė netektis. „Mus siejo ypatingai artimas ryšys. Visi penki mūsų vaikai, jos anūkai, buvo didžiausias jos gyvenimo džiaugsmas. Labai juos mylėjo, globojo ir rūpinosi. Ji buvo mūsų visų mylima ir globojama. Mama bus gyva anūkuose mūsų visų širdyse ir mintyse...“ – rašė daugiavaikis tėtis.

K. Krivicko mamai Virginijai buvo 71–eri.

V. Krivickienė – žurnalistė, pedagogė.

1970 m. baigė Plungės 3-ąją vidurinę mokyklą, 1975 m. Vilniaus universiteto Istorijos fakultete – žurnalistikos specialybę.

1975–2005 m. buvo Vilniaus universiteto Žurnalistikos katedros dėstytoja. Skaitė radijo žurnalistikos kursą: radijo žurnalistikos istoriją, žanrus ir kt.

1995–1997 m. Lietuvos žurnalistikos centro programų koordinatorė.

1997–2005 m. – žurnalo „Mano ūkis“ priedo „Ekonomika“ redaktorė, o nuo 2005 m. – Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos Visuomenės informavimo skyriaus vyriausioji specialistė.

Bendradarbiavo Lietuvos radijo laidose „Radijas šeimai“, Sveikata, programose vaikams ir moksleiviams. Nuo 1995 m. per Lietuvos radijo 2-ąją programą pradėjo naują tiesioginę psichologinių pašnekesių laidą „Pašnekesiai apie tave ir kitus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Otas

Bendravo vaikis su burtininkais,astrologais...ir sako buvo tikinti ji, o sūnus ? Jai ata.

Vitalija

Užuojautos visai šeimai ir arimiesems.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS