Ką tik išsiskyrusi aktorė K. Stewart pastebėta su nauja mergina | kl.lt

KĄ TIK IŠSISKYRUSI AKTORĖ K. STEWART PASTEBĖTA SU NAUJA MERGINA

Dar tik penktadienį nuvilnijo žinia apie aktorės Kristen Stewart išsiskyrimą su mergina, prancūzų dainininke ir aktore SoKo, o pirmadienį jau šnabždama apie naują jos meilę.

Nors nauja jos nepavadinsi – kalbama, kad „Saulėlydžio“ žvaigždė buvo pastebėta Los Andželo Silver Lake rajone vaikštinėjanti gatvėje su savo buvusia mergina, Alicia Cargile.

Jos pavardė tapo žiniasklaidoje pradėta linksniuoti, kai K. Stewart po kelerius metus trukusios draugystės išsiskyrė su kita „Saulėlydžio“ žvaigžde Robertu Pattinsonu. Dar nenurimus skyrybų aistroms kalbėta, kad garsiosios poros priežastis – K. Stewart draugė, vėliau – ir asmeninė padėjėja A. Cargile, su kuria aktorė užmezgė santykius. Savo santykių jos nekomentavo, bet labai ir nesislėpė – buvo užfiksuotos vaikštančios susikibusios už rankų, besibučiuojančios. Merginos net pasidarė tokias pačias tatuiruotes ant dešinės rankos. Visgi dvejus metus liepsnoję santykiai nutrūko – anot anoniminių šaltinių, jos visuomet mylės viena kitą, bet Alicia nebenorėjo būti lengvabūdiško Kristen gyvenimo dalimi.

K. Stewart romanas su prancūze SoKo buvo gerokai atviresnis – merginos nė nesistengė slėptis, viešai demonstravo savo jausmus ir atrodė labai laimingos bei neišskiriamos. O aktorės gerbėjams belieka spėlioti, ar jos skyrybos su SoKo reiškia lengvabūdiško gyvenimo pabaigą ir sugrįžimą pas Alicią. 

GALERIJA

  • Ką tik išsiskyrusi aktorė K. Stewart pastebėta su nauja mergina
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS