A. Kaluginas: į santykius su nusikaltėliu galite leistis, jei neplanuojate ateities | kl.lt

A. KALUGINAS: Į SANTYKIUS SU NUSIKALTĖLIU GALITE LEISTIS, JEI NEPLANUOJATE ATEITIES

  • 2

„Mielos moterys, jei neplanuojate šeimos, vaikų, ateities, gyvenate šia diena, galite leistis į santykius su nusikaltėliu. Ateities su tokiais vyrais nebus. Šiandien milijonai, ryt – gyvenimas už grotų“, – teigia psichoterapeutas Andrius Kaluginas.

Šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK rodomoje laidoje „Valanda su Rūta“ bus kalbama apie lietuvišką mafiją ir gyvenimą už įstatymo ribų. Kas tie žmonės ir kaip jie mąsto, kam jie paklūsta ir net kokias moteris myli?

Šiauliuose be žinios dingusios „Olialia“ mergaitės Sandros Grafininos vyro Naidželo Westo gynėjas Erikas Pavlovičius atvirai papasakos, kaip buvo infiltruotas į gaują. Ir iš arti matė nusikalstamą pasaulį, nes buvo jo dalis. „Tai buvo laikas, kai Lietuvą valdė grupuotės, ir su jomis bendradarbiaujantys korumpuoti pareigūnai,“ – pasakos Erikas.

Rašytojas, žurnalistas, knygos „Kriminalinė agurkinių odisėja“ autorius, filmo „Pirmi kovotojai su mafija“ kūrėjas Dailius Dargis pasakos, kad šiuolaikiniai nusikaltėliai toli gražu nebeprimena tų, kurie šalyje siautėjo prieš kelis dešimtmečius. „Jie daug intelektualesni, dirba subtiliau, ir inovatyviau“, – teigs D. Dargis.

„Įkalinimo įstaigos tai atskiros valstybės valstybėje, kuriose savi įstatymai, o valiuta – cigaretės. Ten klesti prievarta, svaiginimasis neįtikėtinais būdais ir smurtas. O dirbantys kone kasdien patiria smurtą, agresiją, ir patyčias“, – gyvenimą už grotų nupasakos slaugytoja dvejose įkalinimo įstaigose dirbanti Rūta Sakalauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Robis

Toks jaunas o jau kaluginas

K

Asilo berete

SUSIJUSIOS NAUJIENOS