Kareiviškai nusifotografavęs modelis: karo tarnyba užgrūdins ir įdiegs vertybes | kl.lt

KAREIVIŠKAI NUSIFOTOGRAFAVĘS MODELIS: KARO TARNYBA UŽGRŪDINS IR ĮDIEGS VERTYBES

Pirmadienį Vilniuje, Krašto apsaugos ministerijoje, buvo sudaryti šauktinių sąrašai, o dvejus metus Niujorke gyvenanti Solveiga Mykolaitytė, kuri yra modelis, paviešino pikantišką fotosesiją kareiviška tema.

"Fotografas Eivydas Timinskas ištraukė kareiviškus apdarus ir mane pavaizdavo kaip stiprią ir kovingą moterį. Oi, sunki buvo apranga ir batai", – nusijuokė nuolat po pasaulį keliaujanti 29 metų marijampolietė S.Mykolaitytė.

S. Mykolaitytė turi daug draugų ne tik Lietuvos, bet ir kitų šalių kariuomenėse bei vieną geriausių draugių – kariūnę Viktoriją. Pastarosios kovingomis nuotraukomis ji žavisi socialiniame tinklapyje ir teigia, kad pati dvi savaites mielai praleistų kariuomenėje.

"Būtų įdomu pažiūrėti, kaip vyksta tarnyba. Turbūt panašiais jausčiausi, kaip savanore Afrikoje, kur teko pabuvoti", – prisipažino Solveiga.

Kaip modelis vertina priverstinį šauktinių ėmimą į karo tarnybą? Palankiai!

"Dauguma jaunų vaikinų vis dar nežino, ką veikti po mokyklos baigimo, ko dar nori iš gyvenimo, – teigė Solveiga. – Kariuomenė turėtų padėti jiems apsispręsti, įdiegti tikrąsias  vertybes ir užgrūdinti."

GALERIJA

  • Kareiviškai nusifotografavęs modelis: karo tarnyba užgrūdins ir įdiegs vertybes
  • Kareiviškai nusifotografavęs modelis: karo tarnyba užgrūdins ir įdiegs vertybes
Eivydo Timinsko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Mikis

gerulė:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS