„Kaukių“ komisijos narė I. Kavaliauskaitė: išsipildė mano svajonė tapti tardytoja | kl.lt

„KAUKIŲ“ KOMISIJOS NARĖ I. KAVALIAUSKAITĖ: IŠSIPILDĖ MANO SVAJONĖ TAPTI TARDYTOJA

  • 0

Kas po kauke? Būtent šis klausimas jau kurį laiką dieną naktį neduoda ramybės slapčiausio televizijos istorijoje LNK projekto „Kaukės“ komisijos nariams. Prie šou komisijos, besistengsiančios įminti labiausiai intriguojančią šio sezono mįslę, prisijungia ir televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė.

Jau visai netrukus pamatysite, kad muzikinio šou metu komisijos nariams – dizaineriui Aleksandrui Pogrebnojui, radijo laidų vedėjai Livijai Gradauskienei, LavTwins broliams Kšištofui ir Darjušui Lavrinovičiams bei prie jų būrio prisidėjusiai Indrei Kavaliauskaitei – kartais susitarti ir vieningai nuspręsti, koks visiems gerai žinomas asmuo ant scenos bando nuo jų pasislėpti, sekasi sunkiai. „Manau, kad mes visi – turintys be galo skirtingas patirtis, žinias ir požiūrį, todėl, patikėkite, filmavimo metu kyla audringos diskusijos. Kartais mes nesugebame susitarti net dėl to, ar prieš mus vyras, ar moteris“, – taip apie darbą viename iš beprotiškiausių muzikinių projektų „Kaukės“ pasakoja žavioji laidų vedėja.

Kodėl moteris nusprendė sėsti į komisijos narės kėdę „Kaukėse“? Pasirodo, Indrei dalyvavimas šiame šou padėjo įgyvendinti seniai užmirštą svajonę. „Esu baigusi teisės magistrą ir kol mokiausi mane labiausiai traukė kriminalistika. Norėjau būti tardytoja arba prokurorė. Na, gyvenimas kiek kitaip padėliojo, atsidūriau televizijoje, tačiau sena svajonė liko. Dabar turiu galimybę užduoti klausimus po kauke besislepiančiai garsenybei, stebėti jo judesius, figūrą, elgesį ir girdėti balsą, o po to galiu visas detales suvesti į visumą ir suvokti, kas gi stengiasi nuo manęs pasislėpti“, – entuziastingai apie savo naująjį amplua pasakojo I. Kavaliauskaitė.

Po kaukėmis laidų vedėja I. Kavaliauskaitė tikisi rasti bent keletą šalį visame pasaulyje garsinančių atletų. „Taigi, būtų be galo įdomu išgirsti tuos, kurių niekas negirdėjo dainuojant. Apimtų euforija, jei sužinočiau, kad po banano kauke slepiasi mylimiausias metų žmogus – plaukikas Danas Rapšys, maloniai nustebčiau monstro amplua išvydusi ledo ritulininką Darių Kasparaitį, būtų labai įdomu, jei uždainuotų legendinis čiuožėjas Povilas Vanagas arba mūsų auksinė žuvelė Rūta Meilutytė. Prisipažinsiu – šiuo metu galva tiesiog sprogsta nuo įtarimų, kas gi po tais kostiumais slepiasi“, – pasakojo visame pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjusio projekto „Kaukės“ komisijos narė I. Kavaliauskaitė.

Pasak žaviosios TV laidų vedėjos, po pirmųjų filmavimų komisijai liko daug daugiau klausimų nei atsakymų. „Užduotis iš pirmo žvilgsnio atrodė paprasta, bet atsisėdus į komisijos kėdę, viskas ima atrodyti kitaip, pasidarai labai įtarus, tikrai kaip koks užkietėjęs kriminalistas. Paslapties atmosfera ten tvyro visur. Dalyvius atveža paskutinę sekundę prieš pat prasidedant filmavimams, be to, aklinai uždengtais veidais. Kai jie užsimaskavę eina į aikštelę, niekam negalima net nosies iš persirengimo kambarių iškišti. Aišku, net dalyvių šeimos nežino, kad jie čia dalyvauja. Tokio slapto ir taip, prisipažinsiu, beprotišką smalsumą žadinančio projekto anksčiau neturėjome. Na, įsivaizduokit tokią situaciją – štai sėdime su broliais Lavrinovičiais – žiūrim į vieną iš dalyvių ir galvojam, o gal čia Kšyštofo žmona Tatjana, „Misis Pasaulis“?“, – apie tai, kaip jaučiasi projekto „Kaukės“ filmavimo metu, pasakojo I. Kavaliauskaitė.

„Kaukių“ premjera pagal tarptautinį formatą „The Masked Singer“, ryškūs personažai ir labai netikėti dalyviai – jau nuo rugsėjo 13 dienos, naujame 25-metį švenčiančios LNK sezone.

GALERIJA

  • „Kaukių“ komisijos narė I. Kavaliauskaitė: išsipildė mano svajonė tapti tardytoja
  • „Kaukių“ komisijos narė I. Kavaliauskaitė: išsipildė mano svajonė tapti tardytoja
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS