Keliama nauja Velso princesės dingimo versija: kalta kita moteris? | kl.lt

KELIAMA NAUJA VELSO PRINCESĖS DINGIMO VERSIJA: KALTA KITA MOTERIS?

Kuo ilgiau Kate Middleton nesirodo viešumoje ir kuo garsiau kalbama apie jos nuotraukų redagavimą, tuo daugiau gandų ir sąmokslo teorijų skleidžia bulvariniai leidiniai ir socialiniai tinklai. Tačiau jei anksčiau karališkosios šeimos gerbėjai manė, kad Catherine būklė po operacijos yra daug rimtesnė, nei apie tai kalba Kensingtono rūmai, tai pastaruoju metu vis garsiau imta kalbėti ir apie galimai esantį trečią asmenį karališkosios poros gyvenime, apie tai rašo „Global News“.

Nemažai žmonių pastebėjo, kad ant redaguotos Velso princesės nuotraukos nėra garsiojo sužadėtuvių žiedo su safyru. Be anytos, princesės Dianos, papuošalo princo Williamo žmona viešumoje pasirodydavo labai retai.  Todėl britams ir kilo įtarimų, kad ne viskas sklandžiai klostosi  šioje tobuloje poroje.

Nenuostabu, kad gandų sūkuryje ir vėl minima Rose Hanbury pavardė. Apie šią moterį jau anksčiau sklandė kalbos kaip apie  būsimojo karaliaus meilužę.

Kas tokia yra  R. Hanbury?

Didžiosios Britanijos aristokratų sluoksniuose ji žinoma kaip ledi Rose Hanbury, Cholmondeley markizė. Dėl turtingos šeimos, iš kurios ji kilusi,  bei prestižinės padėties aukštuomenėje ją ir Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą nuo seno sieja glaudūs ryšiai.

Gandai apie jos meilės romaną su Williamu sklando dar nuo 2019 m., nors tuomet šių dviejų žmonių santykiai ir nebuvo įrodyti. Tačiau neseniai ir vėl pradėta kalbėti apie tariamą sosto įpėdinio neištikimybę.

Kaip Hanbury šeima susijusi su karališkąja šeima?

Sarah Rose Hanbury gimė 1984 m. kovo 15 d. Timothy Hanbury ir Emmos Longman šeimoje. Ji yra viena iš trijų vaikų, turi vyresnę seserį ir jaunesnį brolį.

Tėvai – Timothy ir Emma – abu buvo dizaineriai: ji dirbo mados ir interjero dizaino srityje, o jis kūrė interneto svetaines.

Dar gerokai prieš tai, kai R. Hanbury susidraugavo su Velso princu ir princese, šeima palaikė šiltus santykius su karališkosios šeimos nariais. Rose močiutė iš motinos pusės, ledi Elizabeth Lambart, buvo viena iš karalienės Elizabeth II pamergių per jos vestuves su princu Philipu 1947 m.

R. Hanbury lankė prestižinę internatinę mokyklą, o ją baigusi įstojo į  universitetą ir būdama 23 metų pradėjo dirbti modeliu.

Maždaug tuo metu ji susipažino su dabartiniu savo vyru Davidu George'u Philipu Roxavage'u, septintuoju Cholmondeley markizu. Pora pradėjo susitikinėti 2006 m. Tuomet kilo nedidelis sąmyšis, nes vyras –  23 metais už ją vyresnis.

2009 m. birželį R. Hanbury ir Ph. Roxavage'as paskelbė apie sužadėtuves, o po dviejų dienų susituokė. Praėjus vos keliems mėnesiams, 2009 m. spalį, jie tapo  dvynukų berniukų tėvais. Kūdikiai gimė neišnešioti. Beveik po septynerių metų jiems gimė dukra Iris.

Ryšys su Williamu ir Kate

Manoma, kad R. Hanbury ir K. Middleton susidraugavo, kai Kate lankė savo būsimą vyrą Sandringame. Vėliau, kai po 2011 m. įvykusių vestuvių Williamas ir Kate persikėlė į „Anmer Hall“ Sandringamo dvare, tarp karališkosios poros ir Cholmondeley šeimos užsimezgė tvirta draugystė.

Gyvendami netoli karališkosios poros, markizai daugelį metų buvo kviečiami į daugelį karališkųjų renginių. 2016 m. Williamas ir Kate buvo nufotografuoti su Cholmondeley šeima „Houghton Hall“ surengtame priėmime, skirtame Rytų Anglijos vaikų ligoninėms paremti. 2017 m. Rose buvo pastebėta sėdinti šalia princo Harry'o per valstybinį banketą Bakingemo rūmuose, o 2022 m. ji dalyvavo princo Philippe'o ir karalienės Elizabeth II laidotuvėse.

2023 m. balandį buvo paskelbta, kad jų sūnus Oliveris bus vienas iš karaliaus Charleso III karūnavimo palydovų kartu su sosto įpėdiniu princu George.

Pasklido gandai

Gandai apie R. Hanbury, Williamo ir Kate nesutarimus ėmė sklisti 2019 m., o bulvariniai leidiniai tuomet tikino, kad karališkoji pora susipyko su markize.

Maždaug tuo pačiu metu pradėta rašyti apie tariamą princo ir R. Hanbury romaną.  Vienas britų bulvarinis laikraštis aprašė istoriją, kurioje teigiama, kad Williamas apgaudinėjo savo žmoną, kai ši laukėsi  princo Louiso.

Gandus apie romaną patvirtino tokie žurnalistai kaip Alexas Tiffinas, kuris pranešė, kad esama realaus pagrindo manyti, jog Williamas apgaudinėjo Keitę su Rose. Įtarimai vėl atgijo 2021 m. gruodį, kai A. Tiffinas paskelbė seriją labai drąsių žinučių socialiniame tinkle „X“ ( tuometiniame tviteryje).

„Daugybė britų naujienų portalų turėjo įrodymų apie romaną. Kai kurie juos net išsakė šioje svetainėje, kurie dėl teisinių grasinimų buvo pašalinti. Karališkosios šeimos asmeniui neturėtų būti suteikiama didesnė apsauga nei bet kuriam kitam viešam asmeniui. Žurnalistai praneša, o ne sprendžia“, – teigė žurnalistas.

Tuomet A. Tiffinas pasiūlė Williamui paduoti jį į teismą, pabrėždamas, kad mielai aptartų šį klausimą davęs priesaiką.

Alyvos į ugnį šliūkštelėjo televizijos laidų vedėjas Stephenas Colbertas vėlyvo vakaro laidoje.

„Karalystę sukrėtė tariamas K. Middleton dingimas. Na, o dabar interneto šmaikštuoliai spėlioja, kad Kate nebuvimas gali būti susijęs su jos vyro, būsimo Anglijos karaliaus Williamo romanu. Taigi, manau, visi žinome, kas yra ta tariama kita moteris. Sakykite kartu su manimi: „Cholmondeley markizė“...“ – pareiškė S. Colbertas.

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

mes

Kur ritasi KAUNO DIENOS KOMENTARAI .Atrodo ,kad atėjo laikas juos uždaryti ,nes komentuoja tokie individai ,kurie nori pakenkti Lietuvos prestižui.

Tomkis

Nei jus pisa, nei jūs kilnokitės!

Dimonas

Geriau jau Klaipeda rašytu apie rusu neužaugos butolininio plikiaus meiles istorijas, kai jam nestovi, o lyg tai prisidirba su meilužemis vaiku...nudžiugintumet nors vatnikus, o dabar
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS