Klaipėdiečiai laukia palaikymo | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI LAUKIA PALAIKYMO

  • 0

Uostamiesčio komanda sėkmingai žengia į finalines projekto "Lietuvos supermiestas" kovas. LNK televizijos eteryje azartiška laidos transliacija, kurios metu paaiškės dvi superfinalo komandos, vyks šį sekmadienį 19.30 val. Gyventojai telefonų skambučiais kviečiami palaikyti Lietuvos supermiesto titulą ginančią uostamiesčio komandą. Telefono numeris – 8 700 44 701.
 

Uostamiesčio komanda sėkmingai žengia į finalines projekto "Lietuvos supermiestas" kovas. LNK televizijos eteryje azartiška laidos transliacija, kurios metu paaiškės dvi superfinalo komandos, vyks šį sekmadienį 19.30 val. Gyventojai telefonų skambučiais kviečiami palaikyti Lietuvos supermiesto titulą ginančią uostamiesčio komandą. Telefono numeris – 8 700 44 701. Klaipėda dėl supermiesto vardo kausis su Plunge ir Telšiais. Ar pavyks išlaikyti kartą jau iškovotą titulą, priklausys nuo palaikančiųjų balsų. Balsuoti galima 10 kartų iš vieno telefono numerio. Skambučio kaina – pagal turimą planą.

Eurelijus Žukauskas, krepšininkas:

– Linkiu Klaipėdai neprarasti žavesio, jėgos ir supermiesto vardo. Kažkam vis dar reikia įrodymų, kad būtent Klaipėda yra mūsų šalies supermiestas. Klaipėdiečiai, tuos įrodymus mes galime pateikti šį sekmadienį susitelkę ir balsuodami už savo komandą televizijos projekte. Kuo daugiau jūsų, tuo daugiau įrodymų.

Rima, grupės "Mango" vokalistė:

– Turiu dukrytę ir man smagu, kad ji auga pačiame gražiausiame Lietuvos mieste, supermieste – Klaipėdoje. Kasdien su vaiku ieškome naujų pramogų. Jūra, vėjas ir saulė kutena jos skruostus ir verčia šypsotis. Tačiau kvatoti ji nesiliauja nuostabioje žaidimų aikštelėje prie Danės. Ją miestui prieš kelerius metų padovanojote jūs, balsuodami už Klaipėdą kovoje dėl supermiesto vardo. Balsuokime ir vėl, išlaikykime šį titulą, įrenkime dar vieną aikštelę mūsų vaikams. Tegul jie juokiasi.

Jonas Sąlyga, Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius:

– Labai noriu, kad mano miestas būtų dar sveikesnis, dar gražesnis, kad kiemuose skambėtų vaikų klegesys, o pro langus į juos žvelgtų laimingos mamos. Todėl LNK televizijos projekte "Lietuvos supermiestas" sekmadienį vakare aš balsuoju tik už Klaipėdą. Darykite tai kartu su manimi.

Henrikas Vaitiekūnas, žurnalistas:

– Sustokite minutėlei, įkvėpkite. Dabar jau žinote, kad esate pačiame gaiviausiame mieste, tame, kur pačios gražiausios Lietuvoje moterys, tame, kur undinėlė tikrai dailesnė nei daniškoji, net senelis "Meridianas" čia atrodo lyg dvidešimtmetis. Aš kviečiu jus balsuoti už grožį ir jaunystę. Balsuoti reikia sekmadienį 19.30 val. Dėl supermiesto titulo.

GALERIJA

  • Eurelijus Žukauskas.
  • Jonas Sąlyga.
  • Henrikas Vaitiekūnas.
  • Rima, grupės „Mango“ vokalistė.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS