Princas Williamas apie sūnaus gimimą: „Laimingesni negalėtume būti“ (atnaujinta) | kl.lt

PRINCAS WILLIAMAS APIE SŪNAUS GIMIMĄ: "LAIMINGESNI NEGALĖTUME BŪTI" (ATNAUJINTA)

  • 7

Didžiosios Britanijos princo žmona kunigaikštienė Catherine pirmadienį pagimdė sūnų, kuris kada nors taps sosto įpėdiniu, sakoma Kensingtono rūmų pranešime.

Didžiosios Britanijos princo žmona kunigaikštienė Catherine pirmadienį pagimdė sūnų, kuris kada nors taps sosto įpėdiniu, sakoma Kensingtono rūmų pranešime.

"Jos Karališkoji Aukštybė Kembridžo kunigaikštienė sėkmingai pagimdė sūnų 16 val. 24 min. vietos (18 val. 24 min. Lietuvos) laiku, - sakoma pranešime. - Kūdikis sveria 8 svarus 6 uncijas (3,8 kilogramo)."Kate ir jos kūdikis abu "jaučiasi gerai" ir naktį liks ligoninėje, priduriama jame.

Williamas dalyvavo gimdyme Švč.Marijos ligoninėje Londono centre, o karalienė buvo "patenkinta" išgirdusi naujienas, paskelbė rūmai.

"Karalienė, Edinburgo kunigaikštis, Velso princas, Kornvalio kunigaikštienė, princas Harry (Haris) ir abiejų šeimų nariai buvo informuoti ir yra patenkinti naujienomis", - priduriama rūmų spaudos pranešime.

Minios prie Bakingamo rūmų džiaugsmo šūksniais sutiko ilgai lauktas naujienas, kurios galiausiai buvo paskelbtos 20 val. 30 min. vietos (22 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Šis kūdikis bus trečias žmogus eilėje į sostą po monarchės Elizabeth II (Elzbietos II) vyriausiojo sūnaus, sosto įpėdinio princo Charleso (Čarlzo) ir jo vyresnio sūnaus princo Williamo.

Berniuko vardas dar nepaskelbtas, bet jis bus turės Kembridžo princo titulą.

Buvusi Kate Middleton (Keit Midlton) į Švč.Marijos ligoninės privatų sparną "Lindo" buvo paguldyta maždaug 6 val. ryto, siaučiant vasaros audrai su perkūnija.

Apie kūdikio gimimą vėliau oficialiai buvo paskelbta džiaugsmingai minios sutiktu skelbimu ant paauksuoto stovo priešais Bakingamo rūmus.

JAV prezidento Baracko Obamos (Barako Obamos) atstovas anksčiau sakė, kad su savo šeima "nekantriai laukia" gimimo ir "linki šeimai bei visai Didžiajai Britanijai gera šia laukiama reikšminga proga".

Williamas, kuris buvo šalia žmonos per gimdymą, pasiėmė metines atostogas ir išeis dviem savaitėms tėvystės atostogų. Jis yra paieškų ir gelbėjimo sraigtasparnio pilotas Karališkosiose oro pajėgose.

Kūdikis į šį pasaulį atėjo vėliau nei daug kas tikėjosi, ir tai dar labiau didino laukimo įtampą. Karališkosios šeimos pagausėjimo buvo laukiama nuo pat Williamo ir Kate pompastiškų vestuvių 2011-ųjų balandį.

Didžiosios Britanijos princas Williamas (Viljamas) pirmadienį pasidalijo džiaugsmu dėl sūnaus, kuris tapo trečiu žmogumi eilėje į sostą, gimimo.

"Laimingesni negalėtume būti", - sakoma trumpame 31 metų Kembridžo kunigaikščio pareiškime.

GALERIJA

  • Hercogienė Catherine pagimdė sūnų
  • Akimirkos po žinios, kai K.Middleton gimė sūnus
  • Akimirkos po žinios, kai K.Middleton gimė sūnus
  • Akimirkos po žinios, kai K.Middleton gimė sūnus
  • Apie kūdikio gimimą skelbiantis pranešimas
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

to linkejimads

O kodėl čia mes lietuviai turėtumę džiaugtis? vat kad Grybauskaitei gimtų kūdikis... Vienintelis džiaugsmas-baigsis žurnalistų psichozė, ir toks "artimas" karališkai šeimai dienraštis kaip Kauno diena liausis rašinėti apie Bakingemų rūmų naujienas, tikiuosi bent jau...

mama

sveikinam nuosirdziausiai. Stiprekit, aukit, bukit sveikuciai.

n

ar cia zurnalistai raso ar pradinukai?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS