L. Gradauskienė prisipažino nesinaudojanti socialiniais tinklais | kl.lt

L. GRADAUSKIENĖ PRISIPAŽINO NESINAUDOJANTI SOCIALINIAIS TINKLAIS

  • 6

Ar dar kas nors įsivaizduoja savo gyvenimą be mobiliojo telefono, paskyrų socialiniuose tinkluose ir nuolatinio nuotraukų dalinimosi viešoje erdvėje? Turbūt retas, tačiau yra ir tokių, kurie net nežino, ką tai reiškia.

Pirmą kartą 2TV laidos „Duok paskambinti“ istorijoje į studiją atvyko viešnia, kuri neturi nieko bendro su socialiniais tinklais. Šį trečiadienio vakarą, 22 val., laidos vedėjas Timūras Augucevičius į svečius pasikvietė savo gerą seniai pažįstamą bičiulę – Liviją Gradauskienę, kuri, kaip teigia, niekada nebuvo užsiregistravusi socialiniuose tinkluose.

„Tikrai prieš laidą nieko neištryniau. Niekada nebuvau susikūrusi paskyros jokiame „Instagram“ ar „Facebook“ tinkle. Juk yra telefonas, kuriuo gali ir paskambinti, ir parašyti žinutę“, – teigė L. Gradauskienė.

Žiūrovai įpratę, jog didžioji laidos dalis yra paremta mobiliuoju telefonu, socialiniais tinklais ir įvairiomis užduotimis, tad L. Gradauskienė nebuvo išimtis ir net neturint asmeninių paskyrų, jai išsisukti nepavyko.

Jai buvo liepta nufilmuoti vaizdo įrašą sakant ne itin malonų tekstą, kuris būtų patalpintas į viešą erdvę jai atsisakius vykdyti kažkurią iš užduočių. Ir nors Livija neturėjo kur kelti savo vaizdo įrašo, jai į pagalbą maloniai pasisiūlė vedėjas Timūras.

„Laba diena, gerbiami prodiuseriai, kreipiuosi į jus visus. Žinokit, nebegaliu žiūrėti į tuos, kurie rodosi per televizorių... Leiskite į eterį eiti normaliems žmonėms“, – juokaus Livija.

GALERIJA

  • L. Gradauskienė prisipažino nesinaudojanti socialiniais tinklais
  • L. Gradauskienė prisipažino nesinaudojanti socialiniais tinklais
  • L. Gradauskienė prisipažino nesinaudojanti socialiniais tinklais
2TV nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Item

O, aš taip pat nesinaudoju socialiniais tinklais, Malonus netikėtumas.

Hm

Pliusas.

Ne ji viena

tokia. Didesnė pusė lietuvių net nesinaudoja internetu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS