L. Kalpokaitė prisiminė kartą, kai scenoje teko bučiuoti savo vyrą: kodėl bučinys taip ir neįvyko? | kl.lt

L. KALPOKAITĖ PRISIMINĖ KARTĄ, KAI SCENOJE TEKO BUČIUOTI SAVO VYRĄ: KODĖL BUČINYS TAIP IR NEĮVYKO?

  • 1

Aktorė Larisa Kalpokaitė galėtų pasidalinti ne viena juoko ašaras braukti priverčiančia istorija, o ir žodžio kišenėje jai ieškoti niekuomet nereikėjo. Bėgant metams, moteris iššūkius priima vis drąsiau.

„Aš jums paaiškinsiu, kokia laimė yra būti Larisa. Laimė yra būti moterimi, aktore bei sulaukti tokio amžiaus scenoje“, – atvirai dar laidos pradžioje prisipažins visuomet besišypsanti L. Kalpokaitė.

Žinoma moteris šįkart pasidalins ir ne viena linksma istorija iš savo šeimyninio gyvenimo. „Kai mano vyras mane mergino, jis man žadėjo, kad aš nesėdėsiu virtuvėje prie puodų. Vietoje to, kadangi pas jį daug knygų, kad skaitysiu ir skaitysiu. Spėkite iš vieno karto, ar aš turėjau tokią galimybę skaityti, o ne stovėti prie puodų? Žadėjo, kad būsiu kaip ponia, o rezultate, aš prie puodų“, – juoksis Larisa ir pridės, kad dėl šios priežasties virtuvėje sukasi netgi geriau, nei teatro scenoje.

Per tiek metų scenoje ir televizijoje, L. Kalpokaitė sukūrė ne vieną įsimenantį vaidmenį, kuris jai pelnė žiūrovų meilę. Scenoje, kaip ir kiekvienam aktoriui, jai yra tekę patirti netikėčiausių dalykų. Tačiau paklausta apie žmogų, su kuriuo scenoje bučiuotis buvo sunkiausia, žinoma moteris ir vėl nustebins pasidalindama šmaikščia istorija. Tik šįkart – susijusia su savo pačios vyru, Jonu Braškiu.

Kai mano vyras mane mergino, jis man žadėjo, kad aš nesėdėsiu virtuvėje prie puodų.

„Mes repetavome „Katedrą“, buvome ką tik apsiženiję – meilė dar tokia karšta… Berepetuojant man liepė atsistoti po žibintu – ten porelė turėjo bučiuotis. Sako: „Na, kas su L. Kalpokaite atsistos? Brašky, tu ateik!“ Tas žibintas šviečia, prieina Braškys, stovime, atsisukame vienas į kitą, ir… pradedame juoktis. Juk visi keliai praeiti, pirmoji naktis jau buvo, o dabar bučiuotis po žibintu? Juokinga! Juk po žibintu reikia bučiuotis per pirmą susitikimą… Žodžiu, mums taip ir neišėjo – mus nuo scenos pavarė...“ – juoksis laidoje ji, tačiau vėliau pripažins, kad bučiuotis scenoje jai apskritai niekuomet nėra buvę įdomu.

Koks yra firminis aktorės patiekalas? Kokiais kuriozais pažymėtas buvo L. Kalpokaitės išėjimas į pensiją? Kaip žinomai moteriai seksis sudalyvauti vedėjų suorganizuotame improvizacijos šou?

„Gero vakaro šou“ – trečiadienį 19.30 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pagarba

....tikrų tikriausia aktorė ir kaip Žmogus irgi.....dargi romansų atlikėja...pagarba!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS