L. Suodaitis: maistą gaminsime taip, kaip rekomenduoja specialistai, o ne ezoterikai | kl.lt

L. SUODAITIS: MAISTĄ GAMINSIME TAIP, KAIP REKOMENDUOJA SPECIALISTAI, O NE EZOTERIKAI

  • 37

Konfliktas tarp verslininko Lauryno Suodaičio ir jo žmonos nuomonės formuotojos, verslininkės Viktorijos Siegel tęsiasi toliau. Pirmadienį instagrame Laurynas vėl kreipėsi į savo sekėjus. Vyras prakalbo apie sūnaus mitybą.

„Išėjau iš dar vieno įdomaus vizito. Kadangi praėjusią savaitę Laurynukas pas mane buvo porą kartų, Nicole auklė vis atsineša valgyti pirktinį tepamą ožkos pieno sūrelį. Tiek buvo furoro, kad vaikas neva tai naminiu maistu maitinamas. Bet žiūriu, kad nelabai, tai taip ir nesupratęs likau. Kadangi mėnesį nei iš advokatų, nei iš anos pusės nepavyko gauti vaiko raciono, nuvariau pas vaikų dietologę. Valandą diskutavome, ką vaikas gali valgyti. Daug sužinojau.  Todėl kai mažas bus pas mane, gaminsimės maistą ir darysim taip, kaip specialistai, o ne ezoterikai rekomenduoja“, – kalbėjo Laurynas. Jis pridūrė, kad rasti gerą vaikų dietologę prireikė laiko.

Vyras teigė, kad tuo šios savaitės reikalai nesibaigė.

„Nu ką, varom toliau. Savaitė įsibėgėja. Šita bus įdomesnė, nes maratonai tam tikri prasideda ir gal pagaliau priartėsime prie įvairių dalykų, kurie spręs klausimus iš esmės“, – sakė L. Suodaitis.

Priminsime, kad šeštadienį verslininkas papasakojo daugiau apie sužalojimus, kuriuos patyrė konflikto su V. Siegel pradžioje.

L. Suodaitis instagrame pasakojo, kad vyksta pas savo tėtį pasveikinti jį Tėvo dienos proga. Jis apgailestavo, nes vyksta be savo sūnaus, mat jį V. Siegel-Suodaitė išsivežė į verslo kelionę.

Vyras nusprendė papasakoti ir daugiau detalių apie lemtingąjį konfliktą.

„Visas antradienio įvykis telpa į maždaug 15 minučių – nuo pradžios iki tol, kol aš išvažiavau iš namų. Išėjau į garažą parūkyti, paskui mane atėjo kita to įvykio pusė ir bandė iš mano rankų nugriebti telefoną. Tada įvyko rankų apdraskymas, dėl šito buvo bandoma išvartyti, kad neva aš paėmiau kito žmogaus ranką ir apsidraskiau pats apyranke. Bet teismo medicinos ekspertai konstatavo, kad yra mažai tikėtinas šis atvejis ir apdraskymai, kurie buvo užfiksuoti ligoninėje, į kurią aš važiavau, buvo padaryti nagais“, – teigė L. Suodaitis.

Vyras pasakojo, kad keli konflikto epizodai persikėlė į kitas namų vietas, kur buvo einama paskui jį.

„Tyrimo medžiagoje irgi užfiksuota, kad kita konflikto pusė buvo aktyvi, ėjo paskui, bandė išlupti telefoną, įvairiai provokavo, nors nelabai gavosi tai padaryti. O kaltinimai man – buvo pasidalinta, kad buvo guzas. Tai teismo medicinos ekspertų buvo užfiksuotas joks ne guzas, o kažkokia tai nežymi kraujosruva kaktos srityje, kuri, anos pusės teigimu, neva buvo sukelta dviem mano kumščių smūgiais krumpliais. Tai va jeigu įsivaizduojate, ką reiškia du vyro smūgiai kumščių krumpliais, tai galite maždaug įsivaizduoti, kad nežymi kraujosruva tikriausiai nuo tokio dalyko neatsiranda“, – dėstė L. Suodaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

to brrr

Tai ar sugebat atskirti du visiškai skirtingus žmones, kodėl duetas?

Brrr

Ragų dalinimo ferma ir pereinamoji premija... Nu jooo... duetas...

Anonimas

Tai ar straipsnių neskaitai, tai ar ir Lauryną idiotu vadini už tai kad jis nori ir gali auginti savo sūnų? Nieko sau komentaras, jei neįdomu, tai net neskaityk.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS