L. Suodaitis apgailestauja negalintis pasimatyti su sūnumi: galima pieną ir tėvui atvežti | kl.lt

L. SUODAITIS APGAILESTAUJA NEGALINTIS PASIMATYTI SU SŪNUMI: GALIMA PIENĄ IR TĖVUI ATVEŽTI

  • 27

Jau nuo balandžio 4-osios prasidėjęs šeimyninis konfliktas tarp sutuoktinių Viktorijos ir Lauryno Suodaičių vis dar tebesitęsia. Po arešto, palankaus teismų maratono L. Suodaičiui vėl teko nusivilti. Savo būgštavimais vyras pasidalijo ir instagrame, kad net po teismo sprendimo negali matytis su sūnumi.

Laurynas konstatavo, kad teismo posėdžiai naudos nedavė. Nors jam leista matytis su sūnumi, tokios galimybės neturi. 

„Pirmadienį įvyko parengiamasis, o kitas šiandien ryte. Pirmadienį buvo prašyta teismą perkelti į kitą miestą, tai tas prašymas atmestas. Šiandien buvo prašyta tvarką dėl bendravimo su vaiku išaiškinti, nes kai kam buvo neaišku dar. Tas prašymas irgi atmestas. Nors praėjusią savaitę buvo tas mūsų šlapių marškinėlių šou ir pažymas žadėta pateikti per dvi dienas, bet nei mes, nei teismas, nei turbūt jūs dar jų nematėte“, – kalbėjo L. Suodaitis. 

Primename, kad kiek anksčiau Laurynas viešai pasidžiaugė, jog teismas pagaliau nustatė bendravimo su sūnumi tvarką. Pagal teismo sprendimą, vaikas su tėčiu gali gyventi kartu kas keturias dienas.

Vakar gavom laišką, kad prasitęsia mano sūnui atostogos, staiga tapusios verslo, visokių sandorių ir reikalų kelione. Tai turbūt iki rugpjūčio vidurio nepasimatysim.

 

„Su Lauryno mama laiką su sūnumi dalinsimės per pusę, kaip ir turi būti“, – tuomet sakė laimingas tėtis.

Tačiau šią savaitę paaiškėjo, kad sūnaus atostogos su mama, Viktorija Siegel, pratęstos.

„Tų argumentų apie maitinimą mamos pienu nelabai pasirodė. Tai teismas taip ir pasakė, kad jei labai norisi maitinti, tai galima pieną ir tėvui atvežti, kai būna su vaiku. Turbūt neatsirado kamikadzė, kuris savo licenciją aukotų rašydamas pažymas. Kadangi tokie rezultatai šios savaitės posėdžių, tai vakar gavom laišką, kad prasitęsia mano sūnui atostogos, staiga tapusios verslo, visokių sandorių ir reikalų kelione. Tai turbūt iki rugpjūčio vidurio nepasimatysime. Šiandien jau pirma diena, kai pažeidžiamos teismo nutartys“, – tokia žinute su savo sekėjais dalijosi L. Suodaitis socialiniuose tinkluose.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Agnė

Tegul kuo ilgiau jis nemato to vaiko, nes jis kaip boba vis skundžiasi per žiniasklaidą

Propolio

Pagerus galima islauzti pieno lasejimo rezultata

Anonimas

Telemundo presenta: Marija Hosaria Siegel...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS