L. Suodaitis – apie persikūnijusios N. Bunkės panašumą į V. Siegel: praeidamas net krūptelėdavau | kl.lt

L. SUODAITIS – APIE PERSIKŪNIJUSIOS N. BUNKĖS PANAŠUMĄ Į V. SIEGEL: PRAEIDAMAS NET KRŪPTELĖDAVAU

Apie įdomybes, nutikusias trečiadienį Klaipėdoje praūžusių, o balandžio 1-ąją ir televizijos eteryje pasirodysiančių „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų užkulisiuose.  Įdomu buvo išvysti  tai, kas apdovanojimų metu vyko užkulisiuose. Pavyzdžiui, ką scenos žvaigždės ar apdovanoti personažai galvoja vieni apie kitus?

P. Gražulis atviravo, kad jam tokios parodijos tinka ir patinka, kadangi ir pats yra mėgėjas iš savęs pasijuokti. Tuo tarpu I. Valinskienė tarp savęs ir D. Grybauskaitės įžvelgė ir panašumų. Ryškiausias jas vienijantis bruožas, anot dainininkės, yra santūrumas. O štai tam, kad kuo geriau atskleistų I. Šimonytę, R. Paulauskaitė pripažino net specialiai pramokusi keletą premjerės frazių!

Vis dėlto daugiausiai dėmesio šių metų apdovanojimuose sulaukė skandalas, nė kiek nesusijęs su politika! Tai – verslininkų Lauryno Suodaičio ir Viktorijos Siegel skyrybų drama. Dar labiau intriguoja tai, kad nuomonės formuotoją scenoje įkūnijo Natalija Bunkė. Primename, kad abi šios moterys kadaise puoselėjo romantinius jausmus tam pačiam vyrui – Danieliui Bunkui.

„Supratome, kad kalčiausias čia yra Zvonkus, nes šita piramidė nuo jo ir prasidėjo. Sakėme, kad jei tai būtų pinigų piramidė, aš ir Zvonkus pinigų turėtume daugiausiai“, – juokėsi užkulisiuose kalbinta N. Bunkė.

Tuo tarpu pats L. Suodaitis stebėjosi stulbinamu N. Bunkės panašumu apdovanojimuose į V. Siegel. „Net krūptelėdavau vis praeidamas“, – šypsojosi jis.

Palčiau apie tai – laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.

GALERIJA

  • L. Suodaitis – apie persikūnijusios N. Bunkės panašumą  į V. Siegel: praeidamas net krūptelėdavau
  • L. Suodaitis – apie persikūnijusios N. Bunkės panašumą  į V. Siegel: praeidamas net krūptelėdavau
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS