L. Suodaitis dėkojo už palaikymą: tai labai svarbu ir suteikia stiprybės | kl.lt

L. SUODAITIS DĖKOJO UŽ PALAIKYMĄ: TAI LABAI SVARBU IR SUTEIKIA STIPRYBĖS

  • 20

Sekmadienio vakarą parodytas verslininko Lauryno Suodaičio interviu sulaukė nemažo dėmesio. Pirmadienį L. Suodaitis socialiniame tinkle padėkojo jį palaikiusiems žmonėms, papasakojo apie susitikimą su sūnumi.

Padėka Laurynas pasidalijo „Instagram“ paskyroje.

Vyras paminėjo, kad netrukus pasimatys su savo sūnumi Laurynu. „Labas, kažkaip jau kurį laiką čia nebuvau, bet turbūt tik man taip atrodo, nes daug žmonių žiūrėjo mano su Rolandu interviu. Jaučiau pareigą padėkoti visiems už palaikymą, žinutes. Daug žmonių rašė, kad šiaip niekada nerašau, bet dabar parašysiu. Ačiū jums, kad tai padarėt. Tai be galo svarbu ir duoda šiek tiek stiprybės.

Nieko naujo šiandien. Gera diena tik dėl to, nes laukiu su mažium pasimatymo. Džiaugiuosi, kad su kitos pusės advokatais pavyko sutarti popietinį laiką, nes praėjusią savaitę, trečiadienį, pramiegojo pusę mūsų susitikimo laiko. Penktadienį irgi buvo irzlokas, nes dantys dygsta. Dabar saugiu atstumu laukiu prie buvusių namų, kol pamiegos.  Kai pabus, tikiuosi, bus linksmesnis, nes susitarėme trims valandoms.

Šiaip žiauriai per savaitgalį pasiilgau, nes visos tos nesąmonės... Jau dvi savaitės praėjo. Gal kitiems nesijaučia, bet man kiekviena diena tokia. Gerai, kad yra tos mūsų technologijos ir telefonai, kur galima video pažiūrėti. Labai laukiu ir dar kartą visiems ačiū už gražias žinutes. Noriu pasakyt didžiulį dėkingumą mano bičiuliams ir mano aplinkai, kurie susitelkė aplink mane per šiuos įvykius. Tai pamoka, kad reikia vertinti tokius žmones, nes tokių dalykų nenusipirksi. Tai ačiū dar kartą, jie žino, kas jie tokie ir aš juos labai vertinu“, – teigė L. Suodaitis.

Priminsime, kad Delfi TV laidos „Nepatogūs klausimai“ pradžioje vyras tikino, kad dabar jaučiasi neblogai, o didžiausias rūpestis kyla dėl vaiko, kurį jis mato retai.

„Kol aš buvau užsiėmęs aiškinimusi su Viktorija, už nugaros kiti žmonės tvarkė visus reikalus ir tas traukinys važiavo toliau“, – laidoje kalbėjo Laurynas. Vyras atvirai papasakojo, kokie buvo trejus metus trukę santykiai su žmona, nuomonės formuotoja Viktorija Siegel ir pametėjo keletą užuominų, kas vyko tą lemtingą vakarą.

Skandale linksniuojamas vyras laidoje teigė, kad tai, ką žmonės matė instagrame, skyrėsi nuo realybės kaip diena ir naktis.

Tačiau jis pabrėžė, kad tikrai mylėjo V. Siegel, pradžioje jų santykiai buvo gražūs. „Tikrai mūsų santykiai faini buvo iki tol, kol neįsivėlė dideli pinigai. Iš pradžių mėgavomės žemiškais dalykais. O kai kapitalas šeimoje pradėjo augti, prasidėjo visi bajeriai. Materialiniai dalykai šeimoje visada buvo svarbi tema. Statuso reikalas automobilis, statuso reikalas deimantai, nes juos visos turi“, – Delfi TV laidoje atviravo pašnekovas.

„Meilę tikrai kartočiau. Kiekviena kelionė kėlė džiaugsmą, nes iki jos sunkiai dirbdavom, o po to išvažiuodavom. Nėštumas, iki kurio trynėme klinikos slenksčius, aiškindamiesi, kodėl neišeina, kol galiausiai iš Meksikos parsivežėme sūnų. Šiuos tikrai kartočiau, nes tai yra tikras gyvenimo džiaugsmas“, – sakė jis.

Vyras prasitarė, kad viskas prasidėjo nuo Viktorijos gimtadienio lapkritį.

„Viskas sekasi, vaikas gimė, verslas sekasi. Ir tada lapkričio pabaigoje, Izraelyje, išvažiavome jai pirkti dovanos. Skambina man kolektyvas iš įmonės ir sako: „kas čia vyksta?“.

Pasakė, kad vyksta įmonės perėmimas, atėjo jos mama ir pradėjo tvarkytis. Viktorija tada man pasakė, kad ji atėjo padėti. Bet kai atėjo padėt, tai neskambina visi galai iš įmonės.

Na gerai. Grįžtame namo ir iškart gaunu advokatės povedybinę sutartį. Mes su ja iš pradžių nesirašėme sutarties, viską darėme kartu, rašėme ant Viktorijos. Visiems visko užteks. Na ir pasakė, kad jai čia reikia parašo, kad kreditų neprisiimčiau. Atsiunčia penkis puslapius sąlygų. Iš esmės ten kūrėme ūkį ir parašyta, kad nelabai kas priklauso. Ji man sako šabloninė sutartis ir negalima keisti. Tai čia juokinga. Nuo to ir prasidėjo viskas“, – apie konfliktų pradžią kalbėjo L.Suodaitis.

Primename, kad konfliktas tarp V. Siegel ir L. Suodaičio įvyko balandžio 4 d. apie 21.49 val. jų namuose. Policija pranešė, kad gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis buvo patekęs į areštinę. Iš jos jis buvo paleistas balandžio 5 d. po pietų. Išėjęs iš areštinės  vyras  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės tada pasakojo pasakojo L. Suodaitis. Vyras tą patį pakartojo ir laidoje užtikrindamas, kad jokio smurto prieš žmoną nenaudojo.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Lietuvis

Klauniada. Kažkiek protingesni žmonės tokių dalykų neviešina. Pažiūrėkim, dėl lenktynininko B. Vanago vartoto smurto skundėsi jo draugė, iškėlė bylą ir nutraukė. Nekvaili tyliai savo reikalus išsprendžia. Kažkaip atrodo, kad čia kvaila pora, nei vienas nemoka protingai elgtis. Susėstų prie stalo, atsiimtų kaltinimus, taikiai pasidalytų turtą jeigu yra poreikis arba susitaikytų jeigu yra galimybė ir tvarka. Kvailai eikvoja savo vidinę energiją kenkiančią ir kūnui ir dvasiai, ir finansinę paramą nereikalingėms advokatams. Kiekvienas savo likimo kalvis.

Baisu

Užuojauta jau nuo Bunkaus laikų stebėjau šią barakūdą dirbtiną lėlę ’

nuomone

Laurynai pasidaryk tip o dukros DNR tyrimus kad pats tiksliai zinotum tipo Bunkus kazko nepasako bus tau lengviau rasti savo tiesa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS