L. Suodaitis po susitikimo su sūnumi: tai buvo pačios trumpiausios dvi mano gyvenimo valandos | kl.lt

L. SUODAITIS PO SUSITIKIMO SU SŪNUMI: TAI BUVO PAČIOS TRUMPIAUSIOS DVI MANO GYVENIMO VALANDOS

  • 32

Dėl fizinio smurto prieš žmoną Viktoriją Siegel įtariamas jos vyras Laurynas Suodaitis trečiadienį susitiko su sūnumi.

Įrašu, iliustruotu bendra nuotrauka su mažyliu, jis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Daug ką gyvenime galima nupirkti, bet yra dalykų, kurių nei nupirksi, nei iškeisi, nei dėl materialinių tikslų išduosi. Šventų dalykų, kurie yra pats didžiausias ir ne kiekvienam duotas tikras turtas. Tai buvo pačios trumpiausios dvi mano gyvenimo valandos, bet širdis kupina ir stiprybės pakrovė. Mes greitai vėl susitiksim“, – rašė L. Suodaitis.

Primename, kad antradienio vakarą V. Siegel vyras pranešė, kad sulaukė džiugios žinios iš Vaiko teisių tarnybos – jam atsirado galimybė pasimatyti su sūnumi.

Prieš šį susitikimą balandžio 12 dieną L. Suodaitis „Instagram“ istorijose patalpino vaizdo įrašą, kuriame išsakė savo poziciją, susijusią su jo šeimą krečiančia įtariamo smurto drama.

„Labas visiems, kol laukiu sūnaus atvykstant, norėjau su jumis pasisveikinti. Manau, kad vakar matė visi šitą emocinę įvykių atomazgą, kuri dar, manau, tęsis, nes tik dabar prasidėjo. Kaip ir buvo lengva nuspėti, lengva pasakoti, kad instagramas nėra platforma aiškintis santykius, tada kai ne abu buvome išsiųsti į areštinę parai, iš namų dviem mėnesiams išmesti. Kai Velykas ne abu su vaikais praleidome ir video su vaikais, lovoje besivartančiais, ne abu galėjome pasidalinti. Tai bus visko dar, manau.

Nuomonėmis manipuliuoti galima kiek nori, kelti į pirmą vietą smulkmenas, bet, kaip rašė, Bulgakovas, rankraščiai nedega. Niekada nekalbėjau to, ko pagrįst negaliu. Suprantu, kad yra noras tylai, bet kadangi su manimi už rankos to kelio antradienį nepraėjo, kurį praėjau aš, tai, manau, kad turi ir daugiau žmonių žinoti, kaip yra ir kaip buvo. Todėl bandymas provokuoti tylą gąsdinimais nepavyks, nes praeitą savaitę aš praradau daug ir daugiau prarast nenoriu.

O bandant nusukti dėmesį nuo įvykių, ant manęs galima stumti kiek noro yra, dėl to, kad taip, kaip buvo apstumta ir prikrauta praeitą antradienį, labiau jau nebeapstumsit. Gražios visiems darbo dienos, o aš einu mažiuko pamatyti, nes jau matau atvažiuojantį“, – kalbėjo V. Siegel vyras.

Kaip jau rašyta, policija pranešė, kad balandžio 4 d., antradienį, apie 21.49 val., gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis iš areštinės buvo paleistas trečiadienį po pietų. Iš jos išėjęs jis  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės trečiadienį pasakojo pasakojo L. Suodaitis.

Balandžio 8 d., šeštadienio vakarą, situaciją pakomentavo ir pati V. Siegel-Suodaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (32)

ogi

rasykit geriau apie kedainiu santehnika gal putka ji pasiunte nordstrym remontui juk specas na vse ruki nogi da glotku ir gerai apmokomas eurosuperklounas uztat /runkeliai/ i tupyje o jis asas =0

Gal kartais

šis Kenas su dienos žurnaliste miega, kad kasdien perduodamas spaudai jo kiekvienas pirstelėjimas

????!!!!!

Kiek galima rasyt apie sita Kena ir jo Barbe??!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS