L. Suodaitis pranešė dvi naujienas: sūnų matys, bet iš namų jau išregistruotas | kl.lt

L. SUODAITIS PRANEŠĖ DVI NAUJIENAS: SŪNŲ MATYS, BET IŠ NAMŲ JAU IŠREGISTRUOTAS

  • 62

Stebintiems viešą Viktorjos ir Lauryno Suodaičių konfliktą, bus įdomu sužinoti, jog trečiadienį popiet Laurynas savo sekėjams instagrame pranešė dvi naujienas: apie galimybę pasimatyti su sūnumi ir apie uošvės veiksmus. 

„Šiandien gavau laišką, kad galiu pasiimti vaiką, tai džiugu, kad, matyt, paprotino advokatai, kad šita korta nepaeis. Paprotino: kuo mažiau deklaratyvių pareiškimų šiandien, tuo mažiau rytoj reikės teisintis. Norėjau pasidžiaugti, kad teisinėje valstybėje gyvename“, – savo sekėjams trečiadienio popietę džiaugsmingai pasakojo L. Suodaitis.

Po to Laurynas pranešė ir kitą, ne tokią gerą, žinią: „Dar vieną laišką gavau, kad uošvienė jau galutinai mane iš namo išregistravo, matyt, jau bus įsižeidusi kažkur. Tai sakiau, kad užkulisiuose vyksta oi, kiek reikaliukų, čia tik spektaklėlis  ant scenos – toks kuklutis“, – sakė jis.

Primename, kad praėjusį penktadienį L. Suodaičio sutuoktinė Viktorija Siegel-Suodaitė instagrame, kalbėdama apie vyro pasimatymus su jų septynių mėnesių sūnumi,  grasino: „kad kol teismas nenuspręs, vaikas bus pas mane ir su manimi.“

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

Taigi

Ale ir nepavargsta zijegelė su savo uolia padėjėja vonios fotografe rašinėti vienodus komentarus. Turi laiko, nes į elitėlio baliukus jau niekas jos nebekviečia.

Anonimas

Kaip gyvena su ta diena,tik turtas turtas ir pasiutimas,o ar apie vaikus ar pagalvojio,apie ateity,tik aš aš ponia ponia

Algis

Dar nesibaigia šitų kvailių istorijos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS