L. Tamulytė: lovoje apšildymo reikia tiems, kurie patys tingi dirbti | kl.lt

L. TAMULYTĖ: LOVOJE APŠILDYMO REIKIA TIEMS, KURIE PATYS TINGI DIRBTI

  • 0

Atėjus pavasariui į Lietuvą plūsteli italų turistai. Jaunus vyrus į mūsų šalį vilioja ne tik  istorija, architektūra, bet ir galimybė susipažinti su aistringomis lietuvaitėmis. Garsas apie tai, kad kai kurios mūsų merginos  lengvai sukalbamos, Europoje sklando jau seniai. Tačiau jau šį vakarą 19.30 val. „KK2 penktadienyje“ paaiškės net ir labai skandalingų faktų. Pavyzdžiui, žurnalistas Orijus Gasanovas atkleis pikantiškų detalių apie lietuvaičių ir italų  vedybinį gyvenimą. Pasirodo frazė „trise lovoje“ italams yra realybė.

„Vyras į lovą dažnai pasikviečia ne tik žmoną, bet ir meilužę. Ir yra žmonų, kurios neprieštarauja. Jos tiki, kad jauna gražuolė vyrą gerai užveda, vyras tampa aistringesnis“.

Išgirdusi tokius žodžius Laima Tamulytė buvo itin kategoriška: „Čia kaip apšildanti grupė? Noriu pasakyt, kad apšildymo reikia tiems, kurie patys tingi dirbt. O aš tik pasiraitoju rankoves ir ... į darbus. L. Tamulytė Irūnai ir Žygiui aiškins, kad ištikimybė – itin svarbi. „Savo vyrui esu pasakiusi: net jeigu tu kada nors kur nors „paslysi“, ir aš mirties patale tavęs paklausiu, ar buvai man ištikimas, niekada neprisipažink, nes ramiai nenumirsiu“.

Beje, italai garsėja ne tik kaip lovelasai, bet ir tikri džentelmenai, puikūs „makaronų kabintojai. „KK2 penktadienyje“ apsilankęs garsiausias Lietuvos italas dainininkas Andrea Zapa, iškart ims „kabinti“ Ugnę.

„Neseniai buvau Egipte ir ten, prie piramidžių, nufotografavau tikrus vaiduoklius. Turiu įrodymų, nuotraukų“, - aiškins A.Zapa. Tačiau O.Gasanovas net neabejos: istorijos apie vaiduoklius  – standartinis italų „kabinimo“ planas.

Linksmos ir pikantiškos istorijos apie italų nuotykius Lietuvoje jau šį vakarą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS