Lažybų rezultatai: Monikai Liu „Eurovizijoje“ prognozuojama viena paskutinių vietų | kl.lt

LAŽYBŲ REZULTATAI: MONIKAI LIU „EUROVIZIJOJE“ PROGNOZUOJAMA VIENA PASKUTINIŲ VIETŲ

  • 62

„Eurovizijos“ gerbėjai ir muzikos mėgėjai kitą savaitę džiūgaus – antradienį ir ketvirtadienį vyks šio dainų konkurso pusfinaliai, o šeštadienį – ir finalas. Lažybininkų prognozės lietuvius, vargu, ar guodžia – Monikai Liu prognozuojama viena paskutinių vietų. 

Antradienį, likus savaitei iki pirmojo konkurso pusfinalio, Lietuvos atstovei Monikai Liu, atliekančiai dainą „Sentimentai“, prognozuojama trečia nuo galo vieta.

Kaip skelbiama eurovisionworld.com lažybų lentelėje, pergalė prognozuojama  Ukrainos atstovams „Kalush Orchestra“, kurie atliks dainą „Stefania“. Antra vieta prognozuojama italams – Mahmood & Blanco, su kūriniu „Brividi“, trečia – švedų atstovei Cornelia Jakobs, kuri bandys sužavėti daina „Hold Me Closer“.

„Išvykstu patirti ateities sentimentų“, – prieš kelionę į Turiną, kur šiemet ir vyks populiarusis konkursas, sakė šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“. Jos laukia įtempta dienotvarkė: pasirodymų repeticijos, gausybė interviu su užsienio žiniasklaida. Gegužės 7-ąją Monika Liu taip pat susitiks su lietuvių bendruomene Turine.

Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu, gegužės 10 dieną. Lietuvos atstovė pusfinalyje pasirodys trečiu numeriu. Antrasis pusfinalis vyks gegužės 12-ąją, o konkurso finalas – gegužės 14-ąją.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

natalija

Garantuoju kad ta jiva lezbiukė Jai ne ta atributika netaip atrodo ar ne jiva iškrypėle O Monikai pagarba už ta nuostabu dainavima

Rasa to Jiva

Tiesiog jiva atrodo kad sprogsti iš pavydo esi pagal komenta šlikšti buka idijotė kuri nori pavaidinti profesionale bet daugiausei tokios buna šudo vertos bezdžionės i kurias nieks nekreipia dėmesio Taip varguole tau matyt iš pasiutimo pora raukšliu ant snukio atsirado didžioji muzikologe Fui kokia bjaurybė

Ona

Ketvirtu numeriu paskelbė Monikos patekimą į finalą, duskit pavyduoliai !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS