Legendinė diktorė L. Kybartienė – apie klinikinę mirtį: skridau mirties tuneliu | kl.lt

LEGENDINĖ DIKTORĖ L. KYBARTIENĖ – APIE KLINIKINĘ MIRTĮ: SKRIDAU MIRTIES TUNELIU

  • 3

„Nėra pabaigos, tik pradžia...“, – sako legendine diktore vadinama televizijos laidų vedėja Laima Kybartienė.

Moteris šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ atvirai papasakos apie savo gyvenimą, kurį aprašė pirmoje savo knygoje „Koralų šypsenos“.

Garsi vedėja neslėps, kad ilgus metus kovojo su vyro alkoholizmu, ir buvo akimirkų, kai būdama televizijos veidas, etalonas, turėjo šypsotis iš televizijos ekrano, nors namuose išgyveno siaubą.

Pasakodama apie savo gyvenimą Laima prabils ir apie dar vieną patirtį – klinikinę mirtį sudėtingos operacijos metu prieš keletą dešimtmečių. „Skridau mirties tuneliu. Jis nebuvo baisus, jis buvo nuostabus, žibantis, nusėtas koralais. Norėjau ten likti, tačiau išgirdau, kad ne dabar, kad man dar ne laikas. Buvo smalsu, ar galiu apie tai papasakoti žmonėms, ir išgirdau atsakymą, kad taip...“, – sakys L. Kybartienė.

Tuo metu žurnalistė, knygų „Vienos krūties istorija“, „Lūpdažio pamokslai“ ir kitų autorė Erika Umbrasaitė pasakos apie savotišką pabėgimą į Prancūziją atrasti naujos savęs po įveikto krūties vėžio. „Turėjau viską, išskyrus gyvenimą“, – sakys E.Umbrasaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kazkas darosi

Buvo vista, kol istekejo uz a.a. Kybarto sunaus, ismokino, isauklejo, sio seima,kaip kadaise rase spauda, veliau sunus eme gerti kazkodel, kaip ji teigia, o dabar eme lysti i eteri.....kas joms darosi, toms bobelems, ateina senatve ir ima durniuoti, Melstis gerai, nes viskas eina vakarop.....

...,TV neZIURIU - DISKOMFORTO neJAUCIU,bet...

jeigu kartais atsitiktinai JA paMATAU per TV net AKYSE SVIESIAU...,labai GRAZI MOTERIS...,reikes nusiPIRKTI ir paSKAITYTI JOS KNYGELE...,i TEMA kaip ESTETAS... TASKAS

...,placiau i TEMA...,

kiekviena PABAIGA yra KAZKO KITO PRADZIA ir TAIP iki BEGALYBES...TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS